Dagligvarehandel på nettet

Print Friendly

Osuma.dk

Her op til jul er der jo tit ret meget trængsel i de almindelige supermarkeder. Man render rundt og leder efter de ting man nu skal have, og man skal måske rundt i flere forskellige butikker fordi de så ikke lige havde det man skulle bruge. Kan du genkende det scenarie? Så skulle du måske prøve indkøb på nettet i stedet for at løbe fortvivlet rundt i Netto, Brugsen mv.

Jeg vil starte med at indrømme, at jeg aldrig selv har handlet dagligevarer på nettet, hvilket egentlig er lidt mærkeligt, da jeg hellere end gerne køber næsten alt andet på nettet.

Der findes lidt forskellige netbutikker med dagligevarer, og en af dem er Osuma.dk. De samarbejder med Kvickly og Super Brugsen, og priserne er derfor ret rimelige synes jeg. De forhandler endda det kendte discountmærke X-tra.

Generelt er jeg faktisk meget overrasket over det store udvalg der er, man kan jo få stort set alt! Og for at kunne hamle op med de almindelige supermarkeder så har de faktisk også ugens tilbud, hvor man kan spare ret meget på enkelte ting.

Osuma.dk har fået ret gode anmeldelser på Trustpilot, så jeg ville godt turde at kaste mig ud i at afprøve det.

osuma truspilot

De har faktisk også udviklet en iPhone app man kan handle fra, og på deres facebookside ser det også ud til at de er ved at udvikle et mobilsite der kan bruges af dem med en Android mobil.

Det koster kun 29 kr. at få leveret varerne og du kan handle altid – lige når det passer dig. Der er jo døgnåbent.
Man bestemmer selv hvornår leveringen passer en bedst, og om du ønsker at være hjemme til at tage imod varerne, eller om de blot skal stilles foran din dør eller fx i din garage. Og man kan altså få leveret om aftenen. Hvis man bestiller inden kl. 9 kan man få leveret varerne samme dag.

De store fordele jeg umiddelbart ser er:

 • Det er tidsbesparende
 • Det er nemt
 • Hvis man bor lidt væk fra et supermarked skal man ikke ud og køre og slæbe sine varer med hjem
 • Selvom jeg ikke selv har børn kan jeg forestille mig at det ikke er så spændende at skal have dem med ned i supermarkedet kl. 17, hvor de er sultne og trætte..

 

Hvad siger I? Har I prøvet at handle dagligvarer på nettet og hvordan var det? Eller er det noget I kunne finde på at prøve?

 

Hvis der sidder nogen og har fået lidt blod på tanden, så kan I få fri levering hos Osuma.dk indtil 31/12-2012 med rabatkoden ZB4AYH.

 

osuma

osuma

Comments

 1. Nesrual says

  Osuma er super godt og nemt.. Har prøvet det to gange og været godt tilfreds.. Men synes altså ofte deres vare lige koster 1-2kr mere end i butikkerne.. Det er et minus.

  • says

   Dejligt at høre du har været tilfreds. Men det er nok også mest prisen jeg har tænkt på, men synes egentlig at det okay at det lige er lidt dyrere – det er jo også lige det nemmere.

 2. Liiinse says

  Jeg handler tit i nemlig.com. hvis man får deres nyhedsbrev skriver de tit om gode tilbud og nogle gange om gratis levering, samt de tager ens pant flasker med tilbage og overfører pengene til din konto. kan kun varmt anbefale dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *