Louises Madblog

Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

- af Louise Dam - Kategori: Hovedret

Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan
8 stk.

Ingredienser

Pandekagerne:
100 g hvedemel
75 g hvid hvedemel
1/2 tsk salt
2 æg
3-3,5 dl mælk
1 spsk. olie eller lign.

Fyldet:
450 g frossen helbladet spinat
1 grønsagsbouillonterning
3 store gulerødder
175 g philadelphia
25 g parmesan
200 g skinkestrimler
100 g revet ost

Fremgangsmåde
Mel og salt blandes. Mælk hældes gradvist i melet, mens der piskes med en elpisker. Fortsæt til dejen er glat. Tilsæt så æggene og olien og pisk igen. Stil dejen på køl mens du laver fyldet

Spinaten tøs op i en gryde sammen med en bouillonterning. Når det er helt optøet, presses vandet fra. Riv gulerødderne og parmesanen fint. Tænd ovnen på 200º. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen, undtagen revet ost.
Tag pandekagedejen ud af køleskabet og bag dem på en pande. Der bliver ca. 8 pandekager.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem ved siden af hinanden i et fad eller en bradepande og drys revet ost over dem. Gratiner i ovnen til osten er gylden. Server med en god salat.
Jeg fandt opskriften her.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


  1. May 4, 2011
    11:43 pm

    Newyorkerbyheart

    Uhmm, lige mad for mig :-)

    Mange hilsner
    Birthe


  2. May 5, 2011
    4:32 pm

    Louise

    Også lige mad for mig. Det var bare super lækkert med noget anderledes fyld end normalt.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Copyright Louise Dam 2014 - www.louisesmadblog.dk - Mail: louisesmadblog@gmail.com