Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

Print Friendly

Pandekager med spinat, skinke og parmesan

Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

8 stk.

Ingredienser
Pandekagerne:
100 g hvedemel
75 g hvid hvedemel
1/2 tsk salt
2 æg
3-3,5 dl mælk
1 spsk. olie eller lign.

Fyldet:
450 g frossen helbladet spinat
1 grønsagsbouillonterning
3 store gulerødder
175 g philadelphia
25 g parmesan
200 g skinkestrimler
100 g revet ost

Fremgangsmåde

Mel og salt blandes. Mælk hældes gradvist i melet, mens der piskes med en elpisker. Fortsæt til dejen er glat. Tilsæt så æggene og olien og pisk igen. Stil dejen på køl mens du laver fyldet

Spinaten tøs op i en gryde sammen med en bouillonterning. Når det er helt optøet, presses vandet fra. Riv gulerødderne og parmesanen fint. Tænd ovnen på 200º. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen, undtagen revet ost.
Tag pandekagedejen ud af køleskabet og bag dem på en pande. Der bliver ca. 8 pandekager.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem ved siden af hinanden i et fad eller en bradepande og drys revet ost over dem. Gratiner i ovnen til osten er gylden. Server med en god salat.
Jeg fandt opskriften her.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>