En god tomatsauce kan man altså bruge til rigtig mange retter. Den hjemmelavede variant smager så meget bedre end en købt variant, og så er det altså ikke særlig svært at lave tomatsaucen selv. Man kan sagtens bruge tomater på dåser, så er det altså rigtig nemt!
Hjemmelavet tomatsauce
Ingredienser
- 500 g (reklamelink)friske tomater eller 2 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk (reklamelink)balsamico
- 2 tsk (reklamelink)tørret oregano
Sådan gør du
- Hiv du bruger friske tomater skæres disse lige i grove tern først. Herefter blandes alle ingredienserne i en gryde. Lad saucen simre i 30-60 minutter. Blend til sidst saucen igennem med en stavblender.
Skrevet af: Louise DamTomatKategori: Pizza, Saucer & dressinger
Skriv en kommentar