Laksefrikadeller med bagte gulerødder, grønne bønner og urtecreme

Laksefrikadeller med bagte gulerødder, grønne bønner og urtecreme
2 personer

Ingredienser
Laksefrikadellerne
400 g laksefars
Lidt persille
Lidt olie til at stege i

Bagte gulerødder
600 g gulerødder (jeg lavede kun halvdelen til én person)
Olivenolie
Salt

Urtecreme
4 spsk. fromage frais
1 håndfuld persille
1 håndful dild
1 håndfuld purløg
Citronsaft
Salt

Frosne grønne bønner

Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i små skrå stykker og læg dem i en bradepande med lidt olivenolie og groft salt. Stil dem i en 200 grader varm ovn i ca. 15-20 min. Bland imens den færdige laksefars med lidt persille (eller endnu bedre, lav din egen fars). Form farsen til frikadeller og steg dem på panden. Rør en urtecreme af fromage frais, citronsaft, salt og krydderurter. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 1-2 min. Når gulerødderne er færdige vendes de med lidt hakket persille.


Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>