Nytårskonkurrencen – Gevalia Millicano + en vinder af chokoladen!

Print Friendly

Millicano

Først vil jeg sige at jeg har trukket lod blandt alle deltagere i julekonkurrencen. Jeg brugte random.org til formålet og vinderen blev kommentar nummer 7 (ældste kommentar først), som var Louise! Stort tillykke. Og Louise er blevet kontaktet direkte.

Så skal vi jo til den næste konkurrence, som jeg håber der bliver ligeså stor opbakning omkring!

For noget tid siden modtog jeg en pakke med Gevalia Millicano instant kaffe.

Jeg drikker desværre ikke selv kaffe, så det er meget svært at skrive en bedømmelse af produktet. Men det jeg kan se er at kaffen er meget mere fintmalet end f.eks. Nescafé, som ellers er det jeg plejer at købe og have stående til gæster. Og så kommer den altså i de fineste dåser synes jeg. Så det ser lidt mere eksklusivt ud.

Millicano

Men nu har jeg altså fået lov til at udlodde 10 dåser Gevalia Millicano til en heldig læser!

Alt du skal gøre for at være med er at like/synes godt om bloggen på enten Facebook eller Bloglovin, og like/synes godt om dette indlæg mindst ét af de to steder. Og så skal I selvfølgelig ligge en kommentar så jeg kan trække lod iblandt alle der deltager (-:

Jeg trækker lod tirsdag den 8. januar 2012, så I kan deltage indtil kl. 17.00.

Rigtig godt nytår til alle mine skønne læsere! Ser frem til et nyt år, hvor jeg skal forkæle jer med lækre opskrifter (-:

Millicano

Comments

 1. Yvonne H Ipsen says

  Jeg er vild med instans kaffe, smager super og så er det nemt at ha med i motorcyklen,så har man altid en kop frisk kaffe på ingen tid ;)

 2. Latifa says

  Yummy – I just love coffee :)
  Fed konkurrence – og endnu engang tak for alle de lækre opskrifter

 3. Winthervibeke says

  Super konkurrence – hermed liket :)
  Og jeg glæder mig til at følge din blog her i det nye år :)

 4. Line Birgitta Sonnichsen says

  Eeeelsker kaffe :D og mit lager er næsten tømt.. men har “liket” og delt :) Ha en god dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>