Disse skønne pebermyntepastiller er super nemme at lave, og så er de så lækre som snacks her i julen. De giver et lidt friskt pust imellem alt det tunge julemad og slik.
Pebermyntepastiller
Ca. 80 stk.
Ingredienser
1 bæger pasteuriserede æggehvider
2½ tsk. Dr. Oetker Pebermyntearoma
400 g flormelis
Mørk chokolade til pynt
Fremgangsmåde
Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen. Tilsæt flormelis lidt ad gangen, til massen er fast og samtidig klistret.
Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade
Smelt chokoladen over et vandbad og pynt pastillerne. Man kan også vælge at overtrække pastillerne helt med chokolade.
Opbevar pastillerne i en kagedåse eller lignende.
Opskriften er fundet her.
Diana skriver
Hej Louise.
Hvorlænge kan disse holde sig gode når man har lavet dem? ☺️
Og hvordan bliver de bedst muligt opbevaret? I køleskab eller på køkkenbordet? 😁
Louise Dam skriver
De behøves ikke at være i køleskabet, og jeg vil tro de kan holde sig i et par uger.