Louises Madblog

Lækre opskrifter og rejseguides

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Lam
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
    • Drinks & smoothies
    • Marmelade og Syltetøj
    • Mikroovn
    • Snacks
    • Tapas
    • Thaimad
    • Snacks
  • Videoopskrifter
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Europa
      • Rom
      • London
      • Berlin
      • Helsingborg
      • Malmø
      • Dresden
      • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen

Pebermyntepastiller

Kategorier: Desserter, kager og andre søde sager/ Jul/ Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

Print Friendly, PDF & Email
Bedøm opskriften

Pebermyntepastiller

Disse skønne pebermyntepastiller er super nemme at lave, og så er de så lækre som snacks her i julen. De giver et lidt friskt pust imellem alt det tunge julemad og slik.

Pebermyntepastiller
Ca. 80 stk.

Ingredienser
1 bæger pasteuriserede æggehvider
2½ tsk. Dr. Oetker Pebermyntearoma
400 g flormelis
Mørk chokolade til pynt

Fremgangsmåde
Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen. Tilsæt flormelis lidt ad gangen, til massen er fast og samtidig klistret.

Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade

Smelt chokoladen over et vandbad og pynt pastillerne. Man kan også vælge at overtrække pastillerne helt med chokolade.

Opbevar pastillerne i en kagedåse eller lignende.

Opskriften er fundet her.

Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller

af Louise Dam

« Lækkert koldhævet brød med kærnemælk
Indisk kyllingefilet med champignon og ris »

Kommentarer

  1. Diana skriver

    25. maj 2016 ved 17:32

    Hej Louise.

    Hvorlænge kan disse holde sig gode når man har lavet dem? ☺️
    Og hvordan bliver de bedst muligt opbevaret? I køleskab eller på køkkenbordet? 😁

    Svar
    • Louise Dam skriver

      4. juni 2016 ved 21:30

      De behøves ikke at være i køleskabet, og jeg vil tro de kan holde sig i et par uger.

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til!

Jeg hedder Louise, jeg er 30 år og er helt vild med at stå i et køkken. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Læs mere..

Søg i opskrifterne

Følg mig på

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Snapchat
  • YouTube

POPULÆRE OPSKRIFTER

    Bananpandekager
    Saltmandler
    Lækker og cremet hummus
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Banankage med chokolade
    Helstegt oksemørbrad
    Den nemmeste æbletærte med smuldredej
    Chokolademousse
    Spidskålssalat
    Svampede chokolademuffins

Gå aldrig glip af en opskrift

Video opskrifter på YouTube

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Jeg benytter mig af cookies på min blog for at gøre din oplevelse her endnu bedre, det håber jeg er ok med dig?
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (affiliatelink)
Klik her