Louises Madblog

Lækre opskrifter og rejseguides

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Lam
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
    • Drinks & smoothies
    • Marmelade og Syltetøj
    • Mikroovn
    • Snacks
    • Tapas
    • Thaimad
    • Snacks
  • Videoopskrifter
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Europa
      • Rom
      • London
      • Berlin
      • Helsingborg
      • Malmø
      • Dresden
      • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen

Spinatvafler med røget laks og avokado

Kategorier: Frokost/ Glutenfri/ Palæo/ Sunde retter/ Vegetarisk

Print Friendly, PDF & Email
Bedøm opskriften
Opskrift på spinatvafler med laks og avokado
Ja, nu er det gået op for mig at vafler åbenbart ikke altid behøves at være søde og serveres med is eller flødeskum til dessert. Man kan faktisk lave sunde vafler, som kan spises til morgenmad, frokost eller aftensmad. Og det er jo bare endnu en god grund til at få brugt min fine Tefal Snack Collection, som jeg er så glad for. Den anden dag faldt jeg over en opskrift på spinatvafler hos malenemandrup.dk. De så bare så fine ud med den grønne farve, og jeg vidste med det samme at dem måtte jeg igang med at lave.

Så dem kastede jeg mig altså meget hurtigt ud i. Det gik lidt galt for mig i starten, da dejen gerne ville rende ud af vaffeljernet, men jeg har prøvet at beskrive i opskriften hvad jeg gjorde for at det ikke skete. De lækre spinatvafler har jeg fyldt med flødeost, spinatblade, røget laks og avokado og de smagte helt fantastisk! Jeg have nogle spinatvafler tilovers som jeg gemte til dagen efter, og så lunede jeg dem blot lidt i vaffeljernet, det fungerede helt fint.

Men her har du altså et godt bud på nogle sund og meget lækre vafler, som kan serveres både til frokost og aftensmad – og måske også morgenmad?


Spinatvafler med røget laks og avokado

3 stk.
Forberedelsestid: 20 min

Ingredienser
Vafler
1 god håndfuld frisk spinat
2 æg
100 g hytteost
1 spsk loppefrøskaller (f.eks. FiberHUSK)
1/4 tsk salt
1 tsk bagepulver
Lidt olie til bagning. F.eks. kokosolie

Fyld
Flødeost
Lidt frisk spinat
2-3 skiver røget laks
1/2-1 avokado

Fremgangsmåde
1. I en blender eller foodprocessor blander du alle ingredienserne til vaffeldejen.
2. Lad dejen stå og sætte sig et par minutter, den bliver tykkere pga. loppefrøskallerne.
3. Opvarm dit vaffeljern. Jeg bruger min Tefal Snack Collection.
4. Smør vaffeljernet med lidt olie.
4. Fordel 1/3 del af dejen i vaffeljernet. Gør det lidt af gangen. Lad det så lige bage lidt inden du lukker låget på vaffeljernet ned, ellers risikerer du at der er spinatdej alle vegne – jeg taler af erfaring :-) Afhængig af hvor varmt dit jern bliver kan der være behov for at slukke undervejs, de skal ikke have alt for kraftig varme.
5. Når din spinatvaffel er klar tager du den ud og lader den afkøle lidt. Fortsæt med resten af dejen.
6. Smør vaflen med lidt flødeost, læg lidt spinatblade ovenpå og top med røget laks og avokado i skiver.



Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado
Spinatvafler med laks og avokado

//Indlægget indeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb. Det vil blive brugt til at drive siden.//

af Louise Dam Ingredienser: Avokado/ Æg/ Flødeost/ Hytteost/ Røget laks/ spinat

« Kålsalat med appelsin
Pandebrød »

Kommentarer

  1. Nadia Kaplan skriver

    8. januar 2016 ved 11:06

    Mums hvor ser det alt for lækkert ud :)

    http://www.neronoir.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      9. januar 2016 ved 02:05

      De var også virkelig gode!

      Svar
  2. Julie skriver

    18. januar 2016 ved 21:42

    Haps det ser lækkert ud!
    Kan man erstatte loppefrøskallerne med noget der er i et helt almindeligt køkken? Fx mel?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      21. januar 2016 ved 18:07

      Hej Julie
      Der er en der skrev på opskriften på Facebook at hun skiftede dem ud med 3-4 spsk havregryn. Så det kan du prøve.

      Svar
  3. Jessica skriver

    6. april 2016 ved 23:43

    Hejsa
    Da jeg ikke ejer et vaffeljern vil jeg høre om man evt. Kan lave dem som pandekager istedet for eller skal de bages som vafler for at blive gode?
    Vh Jessica

    Svar
    • Louise Dam skriver

      7. april 2016 ved 15:23

      Hej Jessica
      Jeg har ikke prøvet at bage dem på panden som en pandekage, men umiddelbart tror jeg godt det kan lade sig gøre.
      Hilsen Louise

      Svar
      • Jessica skriver

        8. april 2016 ved 09:06

        Jeg gør et forsøg…og håber😊
        Tak for svar.

        Svar
  4. Sarah skriver

    12. maj 2016 ved 20:52

    Hvor mange personer er opskriften til?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      20. maj 2016 ved 13:02

      Hej Sarah
      Der bliver cirka 3 store vafler ud af portionen. Det kommer lidt an på dit vaffeljern. Til frokost vil jeg mene det rækker til 2 personer – eller 1 meget sulten :-)

      Svar
  5. Mia Warming-Hansen skriver

    19. marts 2017 ved 21:55

    Er du “rigtig” vegetar spiser du ikke fisk, da det er et dyr. Spiser du fisk er man blot hobby-vegetar 😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      23. marts 2017 ved 21:20

      Hej Mia
      Ja, det er jeg helt klar over. Jeg har sat kategorien vegetarisk på retten fordi man jo godt kan lave det hele bare uden laksen :-)

      Svar
  6. Connie Jørgensen skriver

    25. juli 2017 ved 14:33

    Hej Louise, kan de gemmes og spises kolde/varmes op??

    Svar
    • Louise Dam skriver

      30. juli 2017 ved 17:41

      Jeg kan ikke huske om jeg har gjort det, men det vil jeg tro man godt kan.

      Svar
  7. Marlene skriver

    14. september 2017 ved 20:18

    Hej :)

    kan man evt bruge frosen spinat? og hvordan vil du evt tilpasse opskriften så?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      23. september 2017 ved 23:08

      Det tror jeg ikke man kan. Jeg tror dejen bliver for våd i det.

      Svar
  8. Lisette skriver

    29. januar 2018 ved 13:03

    De ser vildt lækre ud. Kan hytteosten evt. Erstattes af noget andet? 😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      9. februar 2018 ved 16:50

      Jeg har ikke prøvet at lave dem på andre måder desværre.

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til!

Jeg hedder Louise, jeg er 30 år og er helt vild med at stå i et køkken. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Læs mere..

Søg i opskrifterne

Følg mig på

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Snapchat
  • YouTube

POPULÆRE OPSKRIFTER

    Bananpandekager
    Saltmandler
    Lækker og cremet hummus
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Banankage med chokolade
    Helstegt oksemørbrad
    Den nemmeste æbletærte med smuldredej
    Chokolademousse
    Spidskålssalat
    Svampede chokolademuffins

Gå aldrig glip af en opskrift

Video opskrifter på YouTube

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Jeg benytter mig af cookies på min blog for at gøre din oplevelse her endnu bedre, det håber jeg er ok med dig?
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (affiliatelink)
Klik her