
Opskrift på svensk pølseret
4 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
1 kg kartofler
500 g pølser
2 løg
1 dåse tomatpuré
1 spsk paprika1 spsk ketchup
2,5 dl fløde (jeg brugte kaffefløde)
2 dl mælk
salt og peber
Purløg til pynt
Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder.
2. Kog dem i letsaltet vand i cirka 10-12 minutter.
3. Hæld vandet fra og stil til side.
4. Hak løget og skær pølserne i skiver.
5. Opvarm lidt olie på en pande og steg løgene til de er klare.
6. Tilsæt pølserne og rist dem på panden til de har fået lidt farve.
7. Tilsæt tomatpuré, paprika, fløde og mælk og lad det småsimre et par minutter.
8. Tilsæt de kogte kartofler og smag til med salt og peber.
9. Server med friskklippet purløg.
Jeg har taget udgangspunkt i FoodFanatics opskrift.













//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb. Det vil blive brugt til at drive siden.//
Stina skriver
Lækkert! Det skal jeg prøve i morgen det her! Mange tak :)