Bent brandt - porcelæn og andre lækkerier

Bentbrandt.dk


Indlægget er udarbejdet i samarbejde med BENT BRANDT

Bent Brandt og hans hustru Kirsten Brandt etablerede virksomheden BENT BRANDT i 1967. I dag er BENT BRANDT Danmarks førende leverandør af køkkenudstyr – både til offentlige og private erhvervskunder. Men BENT BRANDT sælger faktisk også køkkenudstyr til helt almindelige forbrugere som dig og mig.

Som madblogger går jeg en del op i hvad jeg har af porcelæn i mit køkken. Det gør jeg især fordi jeg jo skal tage billeder af maden og den skal tage sig godt ud på tallerkenen. Men også når man får gæster betyder det altså noget for maden at den bliver præsenteret på en pæn måde. Vi spiser jo ikke kun med munden men også rigtig meget med øjnene. Derfor kan jeg også side i timevis og kigge på diverse køkkenwebshops for at finde fine ting til køkkenet.

Fundet på bentbrandt.dk

Jeg har fundet lidt godter på Bentbrandt.dk, som godt kunne få en plads i mit køkken.

1. Det trekantede Piccolo Minifad har en diameter på 10,3 cm og er derfor en ganske lille snackskål. Det der er super smart ved denne skål er at den kan stå ovenpå f.eks. et vinglas. Derfor er den helt perfekt hvis du står og skal holde en reception. Man står jo altid og bakser med både mad og drikke til sådanne ting. Skålen koster 12,44 kr. pr. stk.

2. Disse fine Trend Skåle er dråbeformede og måle 20,2 x 11,5 x 5,5 cm - de fås også i andre størrelser afhængig af hvad de skal bruges til. De minder en del om de kendte Mette Blomsterberg dråbeskåle. Skålene fås i denne størrelse til 24,94 kr.

3. Denne smukke Libbey SPKSY mikserkande kan indeholde 75 cl. Ville den ikke bare være perfekt til at servere en lækker lemonade eller en hjemmlavet rabarbersaft måske? Kanden fås til 124,95 kr.

4. Super smukke Libbey Hobstar drikkeglas, som kan indeholde 35 cl. De vil helt sikker pynte på ethvert bord. Derudover ville de være så fine at servere en chokolademousse, æbletrifli eller lignende i. Find de smukke glas lige her til kun 18,44 kr. pr. stk!

5. Bianco skrå skål med en diameter på 18,5 cm. Det er super fint med det skrå snit og den ville være så fin at servere f.eks. en lækker pastaret i, eller måske en smuk salat? Skålen kan købes til kun 33,69 kr. pr. stk.

6. Disse Dudson Evolution Granite skåle er jeg helt pjattet med. De er i granit og måler 21,6 x 16,6 cm. Skålen koster 137,50 kr.

7. Trend Fad, som har en rigtig fin form som et blad. Det måler 30,7 x 21,5 cm og ville være helt perfekt at anrette en fin salat i. Du kan købe fadet til 56,19 kr.

8. En sort skiferplade kan man altid bruge til at anrette på. Denne måler 32,5 x 53 cm og er altså ret stor. Jeg har selv en i cirka samme størrelse som jeg f.eks. bruger til at anrette vores hjemmelavede sushi på. Du kan købe skiferpladen til 131,25 kr. og der findes også mindre størrelser.

9. Endnu en lækker Dudson Evolution Granite skål. Denne er blot lidt mindre end den længere oppe. Denne har en diameter på 10,5 cm, og vil derfor være helt perfekt til at servere små snacks i, som f.eks. saltmandler. Skålen kan købes til 63,13 kr.

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.