• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Chili cheese tops

    Udgivet: okt 7, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    afadd b

    Du kender måske de små spicy ostekugler fra McDonalds, hvor de lækre chili cheese tops er meget populære. De er perfekte efter en aften i byen, men de fungerer også rigtig godt som en lille snack eller som en let forret. Det er overraskende nemt at lave hjemmelavede Chili Cheese tops, og så slipper du for at spise noget som du ikke helt ved hvad indeholder. Her ved du hvad der kommer i. Jeg synes det er lidt sjovt at efterligne retter fra de store fastfoodkæder, og jeg har også tidligere lavet lækre Egg McMuffins.

    ikon piskeris Chestnut

    Chili cheese tops

    25 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g revet mozzarella
    • 250 g revet cheddarost
    • 3-4 jalapeños
    • Rasp
    • Hvedemel
    • 1 æg
    • Salt og peber
    • Smagsneutral olie

    Sådan gør du
     

    • Hak de 3-4 jalapeños fint.
    • Bland den revne mozzarella og revne cheddarost sammen med de hakkede jalapeños.
    • Saml kugler af osten og pres dem godt sammen.
    • Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.
    • I to andre tallerkener fordele du hvedemel og rasp. I hvedemelet tilsætter du også lidt salt og peber.
    • Rul først kuglerne i melet, dernæst vendes de rundt i ægget og så i raspen. Så vendes de igen i ægget og så i raspen igen, så der kommer et dobbelt lag panering på. (mel-æg-rasp-æg-rasp)
    • Varm en gryde med olie op til 180 grader. Jeg bruger mit sukkertermometer til at måle dette.
    • Steg ostekuglerne i den varme olie til de er gyldenbrune.
    • Tag dem op af olien og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 73 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 5 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.3 fra 13 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chilicheese tops
    Chili cheese tops

     

    Skrevet af: Louise DamCheddar, Jalapeños, MozzarellaKategori: Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen

    Følg mig på Instagram
    « 7 tips til at bytte mættet fedt ud med umættet fedt
    Karamelliseret brownie »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Carina

      maj 24, 2016 at 8:09 pm

      Nogle af jer der ved om man kan holde dem varme i ovnen eller om det gør dem bløde?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 25, 2016 at 3:21 am

        Jeg har ikke selv prøvet det. Men umiddelbart vil jeg godt tro man kan gøre det. Men det skal nok være ved rimelig lav varme og ikke i for lang tid.

        Svar
    2. Vester

      maj 01, 2016 at 6:21 pm

      De ser super lækre ud og de skal helt klart prøves en dag :-D
      Men jeg vil dog gerne høre omkring kalorieindholdet, for de tydeligvise ikke helt sunde ^^

      Svar
      • Louise Dam

        maj 06, 2016 at 10:53 am

        Jeg ved desværre ikke hvor mange kalorier der er i - men vil tro det er ret mange :-)

        Svar
      • Nicolaj

        august 12, 2016 at 5:02 pm

        Kik på den pose som osten kom i, så tror jeg ikke at du er helt gal på den😜

        Svar
    3. Frank

      marts 06, 2016 at 4:45 pm

      Så har jeg også lige prøvet at lave dem

      Og de er lige som de skal være :)

      Et lille fif til dem som synes de er svære at få formet ordentlig
      Brug en frysepose
      Put osteblandningen der ned og brug hjørnet af posen til at få DRM mast rigtig godt sammen

      Svar
      • Louise Dam

        marts 12, 2016 at 2:33 pm

        Tak for det gode tip. Er glad for de smagte :-)

        Svar
    4. Ida

      januar 25, 2016 at 3:41 pm

      Hvilken olie har du brugt? :-) har lige lavet nogle med solsikkeolie, og de får slet ikke samme form :-/ når man dypper bollen i ægget, skal hele bollen så være våd

      Svar
      • Louise Dam

        januar 25, 2016 at 9:34 pm

        Jeg brugte også solsikkeolie. Ja. Du ruller først kuglerne hele i mel, så helt i æg og til sidst hel i rasp og så igen i æg og rasp. Håber de alligevel blev gode, selvom de fik en anden form.

        Svar
    5. Thomas

      januar 19, 2016 at 3:18 pm

      Har lige prøvet at lave dem, og de er virkelig gode, kan klart anbefale dem :D

      Svar
      • Louise Dam

        januar 21, 2016 at 6:05 pm

        Dejligt at høre Thomas :-)

        Svar
    6. Jakob

      januar 17, 2016 at 5:18 pm

      Hej Louise,

      Jeg sidder nu herhjemme på 7 dagen after fjernelse af mandler, og savner VIRKELIG fed og god mad.!
      Har læst din opskrift igennem, ja alt for mange gange, og glæder mig virkelig til, at lave dem når halsen kan klare det.

      Hvor tæt op af smagen på McDonalds chili cheese tops vil du mene de ligger.?

      Mvh Jakob

      Svar
      • Louise Dam

        januar 21, 2016 at 6:20 pm

        Hej Jakob
        Jeg synes smagen er ret tæt op af. Måske er mine ikke helt ligeså stærke, men man kan jo bare tilsætte flere jalapenos hvis det er.

        Svar
    7. Caroline

      januar 11, 2016 at 8:36 pm

      De ser bare så super lækre ud! Jeg har en ide om at lave dem meget snart!

      Jeg vil høre hvad jer der har lavet dem har brugt til dyppelse? Er der eventuelt noget der er rigtig godt til de lækre chilli cheese tops? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        januar 11, 2016 at 8:39 pm

        Hej Caroline
        Jeg serverede dem med sød chilisauce. Det synes jeg var lækkert.
        Hilsen Louise

        Svar
    8. Andrea krustrup Nielsen

      januar 10, 2016 at 2:21 pm

      Øv altså😔😕
      Alt osten var røget ud da de kom op af friture vi huskede det med dobbeltlag
      Hvad skal vi gøre bedre næste gang?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 11, 2016 at 7:25 pm

        ØV, det var da irriterende. Var olien varm nok? Hvis olien ikke er varm nok tror jeg kuglerne kommer til at ligge dernede for længe før de er sprøde og så smelter osten for meget.

        Svar
    9. Cicilie B

      december 29, 2015 at 5:54 pm

      De ser super lækre ud!

      Kan de færdiglavede chili cheesetops eventuelt holde et par dage i køleskab eller endda fryses ned?

      Svar
      • Louise Dam

        december 29, 2015 at 6:59 pm

        Hej Cicilie
        Jeg har haft frosset dem ned inden de blev stegt og det fungerede fint. Jeg lod dem tø helt op inden jeg friturestegte dem. De blev helt ligesom da de lige var lavet.

        Svar
        • Regitse

          marts 05, 2016 at 12:00 am

          Fedt med et svar på de frosne, for det er en veninde jeg skal til at lave dem for og det er jo smart at hun kan ha dem i fryseren til hun har lyst til dem.
          Ryger de bare flere i en frysepose eller hvordan gør du?

          Svar
          • Louise Dam

            marts 05, 2016 at 2:15 pm

            Ja, jeg lagde dem bare i en frysepose. De frøs ikke sammen eller noget. God fornøjelse :-)

            Svar
            • Regitse

              marts 05, 2016 at 9:45 pm

              Super, tusind tak, er sikker på jeg få en meget glad veninde.

    10. Alex bertelsen

      december 16, 2015 at 4:37 pm

      Kan man bruge enhver olie? Som rapsolie?

      Hvordan kan jeg se temeratur nu når jeg ikke har sådan et sukkermometer?:/

      Svar
      • Louise Dam

        december 16, 2015 at 9:01 pm

        Hej Alex
        Du kan godt bruge rapsolie til det. Mht. temperaturen så kan du prøve om olien er varm nok ved at stikke enden af en tændstik, eller et træspyd ned i olien. Hvis olien syder omkring tændstikken så burde den være varm nok. Men det gælder om at holde temperaturen der hele tiden, så der må ikke komme for mange i af gangen da det nedkøler olien.

        Hilsen Louise

        Svar
    11. Charlotte

      december 09, 2015 at 3:11 pm

      Kan man forme kuglerne med rasp og det hele på, og lade dem hvile i køleskabet indtil de skal steges? :)

      Svar
      • Louise Dam

        december 11, 2015 at 5:50 pm

        Hej Charlotte
        Ja, det kan man sagtens :-)

        Svar
    12. Peter

      december 05, 2015 at 10:29 am

      Ser gode ud, hvis man ikke kan spise alle på en gang, kan de så varmes op i ovnen eller bliver de kedelige af det?

      Peter

      Svar
      • Louise Dam

        december 05, 2015 at 9:12 pm

        Hej Peter
        Jeg ved det faktisk ikke, da jeg ikke har prøvet. Men jeg har frosset nogle ned ind de blev friturestegt. Dem skal jeg prøve at tø op og lave.

        Svar
    13. Rasmus

      november 22, 2015 at 2:42 pm

      De ser rigtige gode ud uuummmm!!!

      Svar
    14. Katrine

      oktober 27, 2015 at 8:22 pm

      Mums de ser gode ud... Men jeg har lige et spørgsmål, hvad gør du af olien når man er færdige med at stege dem? For hvis man smider det i vasken så stopper den ):

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 30, 2015 at 5:20 pm

        Jeg plejer at hælde det på en tom flaske og gemme det i køleskaet til et par gange. Derefter smider jeg bare flasken/bøtten med indhold ud.

        Svar
    15. Dianawi

      oktober 24, 2015 at 8:39 am

      Uhmmm... HVOR ser de indbydende ud! Jeg kan næsten høre deres knæsende lyd mellem tænderne! ☺️👌🏻 De skak prøves!!
      http://www.bydianawi.com

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 24, 2015 at 11:18 am

        Ja prøv dem endelig! De er så lækre :-)

        Svar
    16. Camilla

      oktober 15, 2015 at 9:49 am

      De ser super lækre ud, dem vil jeg prøve og lave. Ved du om de skal spises med det samme, eller kan de evt fryses og varmes op i ovnen? Eller bliver de tørre af det.?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 17, 2015 at 11:57 pm

        Hej Camilla
        Jeg har faktisk frosset nogle ned inden de blev friturestegt, men jeg har ikke prøvet at lave dem endnu :-)

        Svar
        • Louise

          november 17, 2015 at 8:12 pm

          Har du prøvet at lave nogle af dem du havde frosset ned ?

          Svar
          • Louise Dam

            november 17, 2015 at 8:52 pm

            Nej ikke endnu desværre. Det må jeg snart få gjort :-)

            Svar
            • Mette

              april 28, 2017 at 3:56 pm

              Hej Louise.

              Nu er jeg nysgerrig om du fik dem afprøvet? Jeg vil nemlig selv forsøge til en barnedåb. Har du evt haft held med at lave dem - og så lune dagen efter? :-)

              Mvh Mette

            • Louise Dam

              april 29, 2017 at 6:27 pm

              Hej Mette
              Ja, det gjorde jeg og de blev rigtig gode. Jeg mener jeg tog dem op af fryseren og lod dem tø op før de kom i den varme olie.

    17. Henrik

      oktober 11, 2015 at 3:21 pm

      De smuldrer for mig.. Jeg kan ikke få dem presset godt nok sammen..??

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 13, 2015 at 5:40 pm

        Hej Henrik
        Der kan muligvis være lidt forskel på den ost man bruger. Hvis de ikke kan presses sammen kan du eventuelt give osten et par sekunder i mikroovnen. Jeg synes dog ikke det var nødvendigt da jeg lavede dem.
        Hilsen Louise

        Svar
    18. Piskeriset

      oktober 08, 2015 at 7:35 pm

      Jeg er forelsket! ♥♥ Dem må jeg klart prøve at lave en dag :)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 09, 2015 at 8:56 am

        Ja gør endelig det! :-)

        Svar
    19. Christina / TheBigMeowski

      oktober 08, 2015 at 1:51 pm

      Imponerende flot facon, du har fået på kuglerne, og det lyder jo ligetil med opskriften :) Ser lækkert ud.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 09, 2015 at 8:56 am

        Mange tak! :-)

        Svar
    20. Mia

      oktober 08, 2015 at 10:27 am

      Ahh fantastisk opskrift og lækkert ser det også ud. Må prøve det i weekenden. Hvis man nu ikke er til så stærke madvarer kan man bruge andet end jalapenos, som gså giver smag?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 09, 2015 at 8:57 am

        Hej Mia
        Jeg synes nu ikke de blev vildt stærke, men ellers kan du bare bruge nogle almindelige røde chilier som ikke er så stærke i det.

        Svar
    Nyere kommentarer »

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her