• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma

    Dansk bartender blandt top 10 i verden - få opskriften på hans cocktail

    Udgivet: okt 24, 2018 · Opdateret: nov 24, 2021 af Louise Dam

    [kkstarratings]

    BESKRIVELSE AF BILLEDET

    //Reklame//

    Bartenderkonkurrencen World Class har netop kåret verdens bedste bartender i Berlin. Titlen gik til Orlando Marzo fra Australien, men danske Michael Hajiyanni fra Ruby i København var nu ikke så langt bagefter. Michael endte med en imponerende 9. plads ud af 56 deltagere. Derudover løb han med sejren i én af delkonkurrencerne, nemlig i den udfordring der hedder Flavor of a Nation.

    De dygtige bartendere, som kom fra hele verden, dystede i Berlin i hele fire dage. Her skulle dekreere velsmagende og innovative cocktails under det overordnede tema bæredygtighed. Michael Hajiyanni er til daglig bartender på cocktailbaren Ruby i København.

    Herunder får du opskriften på én af Michaels fantastiske cocktails fra konkurrencen:


    Opskrift på Touch of a Woman

    [printfriendly]

    1 glas
    Køkken: Dansk

    Forberedelsestid:
    Tilberedningstid:
    Samlet tid:
    30 minutter
    2 timer
    2,5 time


    Ingredienser
    30 ml Zacapa Edicion Negra Rom

    15 ml jordbærvermouth:
    75 g jordbær
    75 cl Belsazar Dry Vermouth

    10 ml rabarbercordial:
    200 ml. rabarbersaft
    200 g sukker

    Fever Tree Tonic


    Fremgangsmåde

    1. Start med at lave din jordbærvermouth. Lad 75 gram friske jordbær trække sammen med 75 centiliter Belsazar Dry Vermouth i 2 timer. Filtrer jordbærrene fra. Så er din jordbær-vermouth klar til brug.
    2. Din rabarbercordial laver du ved at opløse 200 milliliter rabarbersaft med 200 gram sukker. Når sukkeret er opløst, er din cordial klar til brug.
    3. Byg cocktailen op i et glas. Start med is, og tilføj derefter rom, jordbærvermouth og rabarbercordial. Top med tonicvand, rør godt rundt med en ske og server cocktailen iskold.




    Vil du også lave lækre coctails? Vind 1 flaske Zacapa rom

    Kunne du også tænke dig at kaste dig ud i nogle fancy cocktails og udfordre dig selv lidt på det område? Så kan du nu vinde 1 flaske Zacapa rom, så du selv kan lave ovenstående cocktail - eller hvad du ellers kan finde på. Zacapa rom er min favoritrom - den smager bare virkeligt godt!

    Alt du skal gøre for at deltage er, at hoppe ind på min Instagram profil @louisesmadblog og gøre følgende:

    1. Følg @louisesmadblog
    2. Læg en kommentar om hvorfor du skal vinde en Zacapa rom på min seneste post (det billede der henviser til dette indlæg)

    Du kan deltage i konkurrencen til mandag den 29. oktober 2018 kl. 18.00. Herefter vælger jeg en heldig vinder :-)

    Skrevet af: Louise DamRomKategori: Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma

    Følg mig på Instagram

    « Hjemmekærnet smør
    Top 6 opskrifter til Mortens Aften »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her