Gordons Premium Pink Gin i Danmark - Konkurrence! [AFSLUTTET]

[kkstarratings]
Gordons Premium Pink Gin i Danmark

Reklame - indlægget er udgivet i samarbejde med Gordon's

Der er kommet en ny gin til Danmark, og den er både super fin at se på og smager lækkert! Gordons Premium Pink Gin henvender sig både til dem der allerede er gin-elskere, men også til gin-novicer (som jeg selv). Den er nemlig mild i smagen takket være dens frugtige sødme, skønne duft og strejf af enebær. Gordons Premium Pink Gin er inspireret af Gordons originale opskrift fra 1880’erne. Gordons Premium Pink Gin smagsnoter er sammensat af både jordbær, hindbær og ribs for at opnå en perfekt balance i smagen mellem det søde og sure. Gordons Premium Pink Gin er udelukkende fremstillet af naturlige aromaer, og derfor er du også garanteret den højeste kvalitet af ægte bærsmag.

Hvis du allerede er fan af gin har du måske selv en idé om hvordan du bedst kan lide din gincocktail. Men den bedste måde at servere Gordons Premium Pink Gin er i et stort glas (evt. vinglas) med is, tonicvand og et frisk jordbær skåret i skiver eller eventuelt et par frosne jordbær som isterninger. Det er en perfekt aperitif til tidligt på aftenen eller som velkomstdrink. Hvis du vil lave en luksusudgave kan du give drinken lidt prosecco el. lign. Under alle omstændingheder smager den skønt, og så er den jo helt perfekt i farven til en rigtig tøsefest :-)

Gordons Premium Pink Gin kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark til en pris på cirka 139 kr.

Vind en flaske Gordons Premium Pink Gin

Nu har du også chancen for at smage den nye lækre gin. Du kan nemlig vinde en flaske af den lige her på min blog. Du deltager ved enten at skrive en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen eller til mit opslag på Facebook. I kommentaren må du meget gerne skrive hvem du vil dele gin-oplevelsen med. Du kan deltage til og med den 6/1-2018.
 


Gordons Pink & Tonic

1 person
Forberedelsestid: 10 min

Ingredienser
4 cl Gordons Pink Gin
12 cl Tonicvand
Friske jordbær
Is


Fremgangsmåde
1. Fyld et stort vinglas med isterninger, tilsæt 4 cl Gordons Pink Gin og 12 cl tonicvand.
2. Pynt med skiver af friske jordbær, og nyd din cocktail.

Tip! Som alternativ kan du også bruge Sprite el.lign., hvis du ikke er vild med smagen af tonic. Du kan også bruge frosne jordbær istedet for isterninger og friske jordbær.Gordon's Pink tonic serve