• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Fødselsdag

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    Udgivet: jun 10, 2013 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    edb o

    Jeg elsker kanelsnegle, men jeg synes tit de bliver lidt tørre i kanten. Især på andendagen. Derfor er disse kanelsnegle blevet bagt ved siden af hinanden i en form, så de er bagt sammen = ingen tørre kanter! Det er så lækkert, jeg lover det! De holder sig også gode i meget længere tid end normalt. Pynt sneglene med glasur og så er de vist et hit hos de fleste.

    piskeris Chestnut

    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    25 stk.
    Forb. tid 1 t 45 min
    Samlet tid 1 t 45 min

    Ingredienser

    • 25 gram gær
    • 2,5 dl lunken mælk
    • 75 gram smeltet smør
    • 75 gram sukker
    • 500 gram hvedemel
    • 150 gram blødt smør
    • 5 spsk sukker
    • 5 tsk kanel
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Gæren smuldres ud i den lunkne mælk og det smeltede smør afkøles let og tilsættes forsigtigt til mælken
    • Sukkeret tilsættes og opløses i mælken
    • Melet røres i og dejen æltes
    • Sæt dejen til hævning i cirka 1 time
    • Blødt smør, sukker og kanel blandes sammen i en skål
    • Dejen rulles ud med en tykkelse på ca. ½ cm, fyldet fordeles på dejen hvorefter den rulles sammen
    • Skær kanelsneglene ud i skiver og sæt dem med en lille smule mellemrum i en bradepande eller i en springform. Der skal bare være lidt høje kanter på formen og sneglene skal kunne bage sammen
    • Bag sneglene i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 2 g | Fedt: 8 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!
    Lækre kanelsnegle - helt uden de tørre kanter!

    Skrevet af: Louise DamGær, Hvedemel, Kanel, Mælk, Smør, SukkerKategori: Fødselsdag, Kager, Søde sager, Sødt bagværk
    Følg mig på Instagram
    « Små søde grillede kyllingedeller på spyd
    Coleslaw »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sara

      juni 17, 2018 at 11:13 am

      De ser godt nok lækre ud 🤤! Hvis de nu skal fryses, ville du så fryse dem ned mens de sidder lidt sammen efter bagningen eller brække dem fra hinanden først ?😅🤷🏼‍♀️

      Svar
    2. Tilde

      april 02, 2018 at 10:59 am

      Mine havde slet ikke fået noget farve og var stadig helt dej agtige efter 15 minutter ved 180 grader.

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 4:55 pm

        Hej Tilde
        Det er meget svært at skrive et antal minutter der kan bruges i alle ovne, da det er de færreste ovne der rent faktisk er præcist det antal grader man stiller den på. Så jeg regner med at de blev gode da du gav dem længere tid :-)

        Svar
    3. Christina

      januar 22, 2018 at 1:33 pm

      Kan man lave dejen dagen i forvejen og rulle dem ud med fyld, så de kun skal i ovnen dagen efter?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 22, 2018 at 11:10 pm

        Jeg tror det er bedre at bage dem samme dag.

        Svar
    4. Mai

      november 14, 2017 at 8:02 pm

      Hej.
      Har tænkt mig at bage disse lækre kanelsnegle, kan det passe, at jeg kan lægge dejen sammen i forvejen, og så putte den i fryseren, indtil jeg skal bruge den? Eller er det en af dine andre opskrifter:)

      Svar
      • Louise Dam

        november 16, 2017 at 7:26 pm

        Hej Mai, det tror jeg ikke jeg har prøvet. Men du kan fryse dem når de er bagt:-)

        Svar
    5. Maja

      oktober 25, 2017 at 2:23 pm

      Dejen er meget våd, hvad kan jeg gøre? Jeg har puttet 30 g ekstra i, men den er stadigvæk meget klistret.. :)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 30, 2017 at 6:24 pm

        Der kan godt være stor forskel på mel - så må man tilsætte noget mere.

        Svar
    6. Mona

      december 13, 2016 at 2:59 pm

      Hej

      Skal snarest eksperimentere med de her kanelsnegle, som i øvrigt ser vanvittig lækre ud.
      Når der står de skal i ovnen på 180 grader, er det så alm- ovn, eller varmluft?

      Mvh

      Mona

      Svar
      • Louise Dam

        december 17, 2016 at 10:16 pm

        Jeg bruger alm. ovn.

        Svar
    7. Susan

      november 10, 2016 at 8:46 pm

      Æv.... mine sejlede i smør i bunden og blev tørre for oven, hvad har jeg gjort galt?

      Svar
      • Louise Dam

        november 17, 2016 at 8:31 pm

        Det lyder mærkeligt. Kan desværre ikke lige svare på hvad der er gået galt - normalt bliver de super lækre.

        Svar
    8. Charlotte

      juli 28, 2016 at 1:35 pm

      J Ø S S E S !!!

      Det er vel nok omtrent de bedste snegle, jeg nogensinde har smagt. Skulle hilse at sige fra mine kollegaer hos IdHAIR Company, at sneglene var rigtig lækre!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 29, 2016 at 2:24 pm

        Dejligt at høre Charlotte! :-)

        Svar
    9. Gitte

      maj 28, 2015 at 6:15 am

      Alletiders !!! Tusind tak. Jeg prøver en combo,.som i stængerne. Mine kolleger er altædende indenfor kager, så de skal nok blive spist !

      Svar
    10. Gitte

      maj 27, 2015 at 9:32 pm

      Kan jeg mon koldhæve dejen natten over ? Og så slå den ned og rulle ud, putte fyld i m.m. om morgenen, så de er nybagte til kontoret ?

      Jeg ville gerne udskifte kanelsmørret med bagefast kagecreme . Tanker i den anledning ???

      Svar
      • Louise Dam

        maj 27, 2015 at 10:57 pm

        Hej Gitte
        Det tror jeg sagtens du kan. Jeg har dog ikke selv afprøvet det.

        Jeg tror sagtens du kan bruge en vaniljecreme som fyld. Jeg har tidligere lavet en kanelstang, hvor der både er kanelsmør og vaniljecreme i som fyld. Den opskrift kan du se her: https://www.louisesmadblog.dk/kanelstang/

        Svar
    11. Maiken C

      april 30, 2015 at 11:38 am

      Hej Louise :-) Er det rigtigt, at der slet ikke skal æg i? Det har du nemlig i opskriften på kanelstang ... hvor der så godt nok ikke er smør i dejen. Fik lige lyst til at bage en portion til St. Bededagshyggen :-) Kh Maiken

      Svar
      • Louise Dam

        maj 01, 2015 at 11:49 am

        Hej Maiken
        Det er helt korrekt. Kanelstangen kunne nok også sagtens laves uden æg i dejen. God fornøjelse med bagningen :-)

        Svar
    12. Helle

      januar 09, 2015 at 11:10 am

      De ser lækre ud. Er de også gode på andendagen? Eller hvis de evt har været i fryseren?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 11, 2015 at 7:05 pm

        Hej Helle
        Ja, de er stadig lækre på andendagen. Og en tur i fryseren skader heller ikke. Hvis du bare lige luner dem en gang i ovnen inden du serverer dem så er de som nybagte igen.

        Svar
    13. Line

      oktober 10, 2014 at 2:15 pm

      Hej Louise, jeg har loge bagt dine kanelsnegle og nu hvor jeg kigger i ovnen efter 5 min er de hævet godt, men i bunden er der rigtig meget smør det flyder. Kanelen er stadig inde i sneglen men smøret er helt smeltet og det ligger i bunden som en vandpøl:( ved ikke hvorfor og jeg har kun brugt 130 g smør. Hvad kan grunden være?

      Svar
      • Line

        oktober 10, 2014 at 2:26 pm

        Jeg gav dem 18 minutter og smøret forsvandt det begyndte dejen at suge ind til sig det nok derfor de er så bløde pg lækre. nøj hvor er de lækre:)

        Svar
        • Louise Dam

          oktober 11, 2014 at 6:31 pm

          Hej Line
          Det var sørme godt at de blev gode! :-)

          Svar
    14. Kamilla

      september 24, 2013 at 5:44 pm

      Der står 25 stk... Det kan da ikke passe med 500 g mel og 13 stk på dit billede af kanelsneglene??

      Svar
      • Louise Dam

        september 27, 2013 at 9:35 pm

        Hej Kamilla
        Jo, det passer med at der bliver cirka 25 snegle ud af portionen. Jeg havde et fad til :-)

        Svar
    15. Mari

      juni 14, 2013 at 3:23 pm

      Åh de ser dejlige ud.... Slurp !

      Svar
      • Louise Dam

        juni 21, 2013 at 11:43 am

        Det var de også!

        Svar
    16. A+K

      juni 11, 2013 at 11:10 am

      Yum, gærdejskage er bare det bedste, især kanelsnegle - vi laver dem også altid i et ildfastfad med bagepapir, det er altså bare bedst (:

      - Anne

      Svar
      • Louise Dam

        juni 11, 2013 at 1:45 pm

        Ja det er altså bare super lækkert! :-)

        Svar
    17. Gitte Hansen

      juni 10, 2013 at 7:55 pm

      Uhm! Jeg har det helt ligesom dig. Er heller ikke så vild med de tørre kanter. Ej heller er jeg vild med at remoncen løber ud. Det ser det også ud som om du undgår ved at bage på denne måde? Fyldet flyder vel bare over til naboen? ;-)
      Tak for en inspirende blog.
      Din opskrift kommer i gemmerne! :-)
      Mange hilsner
      Gitte /

      Svar
      • Louise Dam

        juni 11, 2013 at 1:11 pm

        Hej Gitte

        Ja remoncen bliver også derinde som den skal, så det hele bliver bare ekstra lækkert :-)

        Svar
        • Charlotte

          juli 28, 2016 at 1:34 pm

          E N I G !!!

          Svar
    Nyere kommentarer »

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her