Lidl - 'Kvalitet behøver ikke koste kassen'

Reklame - Indlægget er udgivet i samarbejde med Lidl

Der popper nye Lidl butikker op hele tiden, og jeg er én af dem der er vild med Lidl! De har nogle gode produkter og til rigtig gode priser. Den første Lidl-butik i Danmark åbnede i 2005 og her i 2017 er der nu 110 Lidl-butikker i Danmark.

Lidl har rigtig mange af deres egne mærker, hvor de selv udvikler produktet sammen med producenterne, og på den måde kan sørge for kun at samarbejde med gode producenter, som anvender gode råvarer.

Lidl holder priserne nede gennem direkte indkøb og store mængder så de kan tilbyde kunderne varer af en høj kvalitet til en god pris.

Jeg holder selv rigtig meget af at handle i Lidl. De har rigtig mange lækre varer, som man ikke finder i andre supermarkeder, de har virkelig gode priser på mange ting, og så synes jeg det er rart at det meste af deres frugt og grønt kan købes stykvis. Derudover har de altså en ret lækker deluxeserie.

Jeg har indimellem købt en super lækker frisk basilikumspesto fra Lidl - det er altså noget lidt andet end dem på glas der kan holde i flere år. Derudover har jeg med stor succes også købt rigtig god vin til en billig penge. Tjek nogle af dem lige her.

Lidl har vundet Søndagsavisens øko-pristjek 2016, Frugt- og Grøntprisen 2017 inden for Discount, Politikens Discountpristjek 2017 samt Det bedste brød inden for discount og bedste kvalitet generelt.

Prøv at se videoen øverst og se hvordan restaurantgæsterne på en Michelinrestaurant reagerer når de får af vide ingredienserne til maden er købt i Lidl ;o)

Hvad er jeres erfaring med Lidl, handler I ind i Lidl eller ej?

Lidl

Lidl

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.