Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Julesmåkager

Pebernødder - den nemme slags

Udgivet: 13. dec 2013 · Opdateret: 6. maj 2021

 
c o

Pebernødder hører sig altid til i julen, men det er faktisk første gang jeg har fået bagt dem selv. Jeg har dog måske snydt en smule, da jeg brugte et brev med pebernød krydderi. Jeg orkede bare ikke at skulle købe en masse krydderier jeg ikke lige havde på lageret, og så lå der lige sådan et brev til en 5'er :-) Jeg kom nok til at lave dem cirka dobbelt så store som det er meningen, så en anden gang forsøger jeg at gøre dem lidt mindre. På trods af størrelsen smager de nu rigtig dejligt, og så var de virkelig nemme at lave.

piskeris Grullo

Pebernødder - den nemme slags

4.67 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 100 stk.
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 220 g (reklamelink)hvedemel
  • 1 brev pebernødkrydderi, kan erstattes af ½ tsk stødt kanel, ½ tsk stødt nellike, ½ tsk stødt hvid peber, ½ tsk stødt kardemomme, ½ tsk stødt ingefær, ½ tsk vaniljepulver, 1 knivspids salt, 1 tsk natron
  • 125 g sukker
  • 125 g blødt smør
  • 1 æg

Sådan gør du
 

  • Sigt hvedemelet og bland det sammen med krydderi og sukker. Tilsæt det bløde smør og ægget, og ælt dejen til den er ensartet. Del dejen i 4 og tril dem til lange pølser. Skær små stykker ud af dejen og tril dem til pebernødder.
  • Bag pebernødderne i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter (eller til de er blevet gyldne). Afkøl pebernødderne og put dem i en lufttæt æske/glas.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 22 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

 

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

Opskrift på nemme hjemmelavede pebernødder

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Lonny skriver

    december 12, 2018 at 8:37 pm

    Hvor lang tid kan de holde sig?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 20, 2018 at 10:55 am

      Vil tro de kan holde i flere uger når de ligger i en kagedåse.

      Svar
  2. Nadia skriver

    december 09, 2016 at 9:42 pm

    Det er en meget nem opskrift, men endrte med mine nødder blev noget flade. Kan det være næste gang jeg laver dem skal forsøge putte bagepulver i. Men ellers smager de fint.

    Svar
  3. Julie Kjelstrup skriver

    november 22, 2016 at 12:06 pm

    hvad er det for en pose pebernøddekrydderi altså hvor er den fra og hvor meget koster den

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 27, 2016 at 10:39 pm

      Tror bare jeg købte det i Netto. Det var vist fra Dr. Oetker, og den kostede omkring 5 kr.

      Svar
4.67 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.