• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Pulled Chicken

    Udgivet: jun 27, 2014 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Pulled chicken

    Endelig fik jeg taget mig sammen til at få afprøvet Pulled Chicken. Jeg er helt vild med Pulled Pork, så det har længe stået på min liste, at jeg skulle afprøve kyllingeversionen også. Pulled Chicken er ikke nær så omfattende at lave som Pulled Pork, i hvert fald ikke denne opskrift.

    Kyllingen skal nemlig kun have 3 timer i ovnen før den er færdig. Den har dog godt af at stå og trække lidt i marinaden i nogle timer inden den kommer i ovnen. Men det er ikke yderst nødvendigt.

    Da Pulled Chicken er lavet af kyllingefilet er det også en ganske fedtfattig opskrift. Du kan enten vælge at spise din Pulled Chicken i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller du kan servere den med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte), ligesom jeg gjorde. Det var super lækkert!

    bc b

    Pulled Chicken

    4.58 fra 7 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    5 personer
    Forb. tid 3 t 30 min
    Samlet tid 3 t 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 3 kyllingefileter

    Marinade

    • 2 spsk ketchup
    • 4 spsk olivenolie
    • 1 spsk honning
    • 1 spsk hvidvinseddike
    • 2 tsk salt
    • 1 tsk tørret løg/løgpulver
    • 2 tsk hvidløgspulver
    • 1 spsk paprika
    • 1 tsk liquid smoke valgfri

    1 portion barbecue sauce

      - undgå din skærm går ud

      Sådan gør du
       

      • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
      • Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
      • Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
      • Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
      • Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
      • Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
      • Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 278 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 29 g | Fedt: 15 g
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
      Pulled Chicken (1)
      Pulled Chicken (2)
      Pulled Chicken (3)
      Pulled Chicken (5)
      Pulled Chicken (6)
      « Hindbærsorbet
      Barbeque marinade »

      Læserinteraktioner

      Kommentarer

      1. Louise

        februar 03, 2019 at 2:39 pm

        Åhrrr det er så godt. Og mega nemt. Klaskede lige det hele sammen inden jeg gik i seng i går, så de kunne marinere hele natten.
        Har en and I fryseren som jeg aldrig fik brugt til Mortens aften. Kan man lave den til pulled and mon? Og har du evt. en god opskrift?

        Svar
        • Louise Dam

          februar 05, 2019 at 8:07 pm

          Dejligt at høre! Ja, man kan helt sikkert lave pulled duck/and. Det har jeg nemlig fået adskillige gange. Men jeg har faktisk ikke selv fået det afprøvet, så her må jeg desværre sende dig på Google for at lede efter en opskrift et andet sted.

          Svar
      2. Sofia

        januar 14, 2019 at 2:42 pm

        Hej
        Laver 2 kyllinger bryster og de er meget store tænker du så stadigvæk at det skal have samme tid i ovenen ?
        Mvh Sofia

        Svar
        • Louise Dam

          januar 14, 2019 at 6:38 pm

          Hvis de er meget tykke i forhold til almindelig kyllingebryster kan det godt være du skal give dem lidt ekstra tid.

          Svar
      3. Sofia

        januar 12, 2019 at 10:11 pm

        Hej:)
        Er det bare 3 stk kyllinge bryster der skal bruges?
        Hvis man nu ikke er så vild med pulver løg og hvidløg, kam man så ikke undvære det? Også erstatte det med frisk hvidløg
        Mvh Sofia 😊

        Svar
        • Louise Dam

          januar 14, 2019 at 6:36 pm

          Hej Sofia
          Ja, det er det. Vil tro du sagtens kan bruge frisk hvidløg istedet for.

          Svar
      4. Jonas

        april 07, 2018 at 9:39 am

        Tror du man kan bruge kyllingelår/bryst m. ben i stedet, og måske det skal have lidt længere tid/højere temperatur? Har ihvertfald tænkt mig at prøve da jeg ikke lige har fileter i huset.

        Svar
        • Louise Dam

          april 11, 2018 at 6:26 pm

          Ja, det tror jeg sagtens. Jeg laver indimellem kyllingelår og så fjerner kødet fra benene og bruger det i pitabrød, på pizza osv. Da der er fedt i skindet bliver det mere saftigt og falder mere fra hindanden end brystet.

          Svar
      5. Bitten

        januar 19, 2018 at 10:02 am

        Hej louise

        Kan man lave det dagen før ?
        blot det tørt hvis man opvarmer det dagen efter ?

        mvh Bitten

        Svar
        • Louise Dam

          januar 19, 2018 at 12:05 pm

          Nej, det synes jeg ikke det gør.

          Svar
      6. Klaus

        december 14, 2017 at 8:10 pm

        Super lækkert resultat din opskrift gav. Den ramte virkelig plet hos min kone og børn. Jeg serverede det med taco skaller, salat, pommes frites og hjemmelavet cremefraiche dressing. Virkelig lækkert 😊 Tak for en god opskrift 😊

        Svar
        • Louise Dam

          december 23, 2017 at 11:06 pm

          Det lyder også utrolig lækkert!

          Svar
      7. Anne F

        juli 02, 2017 at 7:53 am

        Sætter du kyllingen i ovnen, hvor staniolet stadig er pakket omkring kødet, eller skal der være åbent?

        Svar
        • Louise Dam

          juli 05, 2017 at 4:49 pm

          Staniolen skal blive på :-)

          Svar
      8. Trine Keren

        maj 19, 2017 at 6:05 pm

        Hej Louise!
        Jeg har lavet denne opskrift fra din blog mange gange - jeg bruger dog frisk hvidløg (et par fed til dobbelt portion) og et frisk småtskåret løg i stedet for pulverudgaverne) samt røget chili fra dåse. Men opskriften er virkelig god og alle ingredienserne har man i huset. Har serveret til gæster flere gange og de beder altid om opskriften :)
        Er endnu engang ved at gøre klar så det kan stå natten over i køleskabet - super god opskrift :)

        Svar
        • Louise Dam

          maj 21, 2017 at 1:21 pm

          Dejligt at høre :-)

          Svar
      9. Manette

        januar 21, 2017 at 10:43 am

        Super god opskrift med lækker marinade! Jeg lavede lige et par ridser i kyllingebrysterne, så marinaden kunne trænge helt ind.
        Tusind tak for god opskrift!;)

        Svar
      10. Emma

        december 29, 2016 at 1:53 pm

        Hej,
        Tror du man kan lave det i en stegeso? :D

        Svar
        • Louise Dam

          december 29, 2016 at 11:12 pm

          Ja det tror jeg faktisk godt man kan.

          Svar
          • Emma

            december 30, 2016 at 11:24 am

            Tak for svar! Det prøver jeg :D Det ser vildt lækkert ud :)

            Svar
      11. Dorthe

        maj 18, 2016 at 4:34 pm

        Varm luft eller ej?

        Svar
        • Louise Dam

          maj 20, 2016 at 12:57 pm

          Jeg bruger ikke varmluft.

          Svar
      12. Sascha Saabye Gravesen

        februar 25, 2016 at 2:36 pm

        Skal ovnen være forvarmet eller kold, når det sættes ind? :-)

        Svar
        • Louise Dam

          februar 25, 2016 at 10:30 pm

          Den skal være forvarmet :-)

          Svar
      13. Jannick

        juli 28, 2015 at 5:56 pm

        Kan man bruge en stegepose i stedet for stanniol?

        Svar
        • Louise Dam

          juli 28, 2015 at 8:29 pm

          Jeg har ikke selv prøvet det, men det kan man nok godt.

          Svar
      14. Sune

        marts 22, 2015 at 10:15 am

        Lækkert tak, nu lavet 3 gange på 2 uger :)

        Svar
        • Louise Dam

          marts 23, 2015 at 10:11 pm

          Fantastisk! Jeg er også vild med den :-)

          Svar
      15. Christina

        januar 10, 2015 at 8:06 pm

        Mums det var lækkert...

        Kom sirup i stedet for honning, da jeg har en lille dreng der ikke må få honning. Men nøj hvor var det lækkert.

        Til fik vi coleslaw og grønkålssalat m granatæbler, æbletern og nødder.

        Svar
        • Louise Dam

          januar 11, 2015 at 7:03 pm

          Godt I kunne lide det! Det lyder også lækkert med tilbehøret :-)

          Svar
      16. Nikolaj

        november 27, 2014 at 2:06 pm

        Hej, tilbereder du også i staniolen eller hvordan? :-)
        Vh

        Svar
        • Louise Dam

          november 27, 2014 at 7:48 pm

          Hej Nikolaj

          Ja det gør jeg :-)

          Svar
      Nyere kommentarer »

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise Dam, Louisesmadblog.dk

      Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
      Læs mere om mig!

      Nye opskrifter

      Hjemmelavet jordbærguf

      Hjemmelavet guf

      Vandmelonsalat

      Vandmelonsalat med feta

      Gulerodskage med floedeosteglasur

      Gulerodskage med ostecreme

      Groen kartoffelsalat med avocadodressing

      Kartoffelsalat med avocadodressing

      Lemonade

      Lemonade

      Spidskaalssalat

      Spidskålssalat

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
      • Hjemmelavet guf
      • Vandmelonsalat med feta
      • Gulerodskage med ostecreme
      • Kartoffelsalat med avocadodressing
      • Lemonade
      • Spidskålssalat
      Mig

      Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      • Helstegt oksemørbrad
      • Bananpandekager
      • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler
      • Panang karry med kylling (Panang Gai)
      • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
      Køb her