• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul

    Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    Udgivet: apr 12, 2014 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    cafa b

    Vi fik lækre grillede andebryster den anden dag, og til and hører der sig jo for det meste rødkål. Men jeg ville gerne lave noget lidt let og lækkert i stedet for. Derfor lavede jeg denne lækre rødkålssalat med appelsin og granatæble. Den var super lækker, og det helt perfekte tilbehør til de meget møre andebryster.

    Prøv også disse opskrifter:
    Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder | Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær | Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner

    Du kan sagtens servere denne lækre rødkålssalat til julemaden. Server den sammen med anden og de brunede kartofler og gør julemaden en smule sundere.

    ikon piskeris Chestnut

    Rødkålssalat med appelsin og granatæble

    4 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • ¼ rødkål
    • 1 granatæble
    • 1 æble
    • 1 stor appelsin eller 2 små
    • 1 håndfuld valnødder
    • 1 spsk honning
    • 2 spsk balsamico
    • 3 spsk olivenolie
    • salt & peber

    Sådan gør du
     

    • Snit rødkålen fint.
    • Befri granatæblekernerne fra skallen. Brug evt. min guide.
    • Skræl appelsinen og skær den i både/fileter
    • Skær æblet i tern.
    • Bland det hele godt sammen i en skål.
    • Bland en dressing af honning, balsamico, olivenolie og salt & peber. Pisk det godt sammen og hæld dressingen over salaten. Bland det godt sammen og server på et fint fad eller lignende.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 270 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 3 g | Fedt: 16 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 43 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Følg mig på Instagram
    « Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
    Pesto »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Pia Brixhuus

      marts 09, 2018 at 5:50 pm

      er der noget med at man kan snitte kål og gemme det i lukket plastpose til næste dag ?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 15, 2018 at 6:47 pm

        Ja, det tror jeg sagtens du kan.

        Svar
    2. Gerda Marie Bak

      december 22, 2017 at 7:08 pm

      22/12-2017
      Gerda Marie Bak
      Det var lige netop den opskrift jeg søgte og vil nu bruge den når jeg får gæster om et par dage .Jeg mener den kan
      bruges til de fleste retter. Den er jo både farverig og festlig og frisk .
      Så jeg er meget spændt på reaktionen .
      Tak for denne opskrift.

      Svar
      • Louise Dam

        december 23, 2017 at 11:01 pm

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    3. Inger Juncker MADSEN

      december 08, 2017 at 4:43 pm

      Hej Louise
      Din rødkålssalat ser rigtig dejlig ud. Jeg kan tænke mig at servere den til helstegt oksemørbrad, vil det være en god kombination? Eller skal jeg undlade rødkålen? Så er det jo nærmest en appelsinsalat med granatæble.
      EGKEGKEGK

      Svar
      • Louise Dam

        december 23, 2017 at 11:08 pm

        Jeg tror sagtens den kan serveres til mørbrad. Så bliver det lidt julet :-)

        Svar
    4. Inger Juncker MADSEN

      december 08, 2017 at 4:38 pm

      Hej Louise
      Din rødkålssalat ser rigtig dejlig ud

      Svar
    5. Kristina

      december 25, 2016 at 11:02 am

      Hejs Louise
      Tak for opskriften. Jeg lavede rødkålsalaten, som tilbehør til julemiddagen.
      Som du foreslog brugte jeg hvidvinseddike i stedet for balsamico, da det var det jeg havde hjemme:-)
      Det var simpelthen et hit, så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver det :-)

      Svar
      • Louise Dam

        december 25, 2016 at 11:06 am

        Dejligt at høre - jeg lavede den også og alle var meget glade :-)

        Svar
    6. Signe

      december 22, 2016 at 1:19 pm

      Kan man lave den uden at anvende balsamico?

      Svar
      • Louise Dam

        december 23, 2016 at 3:27 pm

        Du kan også bruge noget hvidvinseddike eller lignende.

        Svar
    7. henriette kristensen

      november 17, 2016 at 12:14 pm

      Hej
      Kan man lave den dagen før man skal bruge den?
      PÅ forhånd tak
      Henriette

      Svar
      • Louise Dam

        november 17, 2016 at 8:17 pm

        Ja, det kan du nok godt - men den er bedst når den er helt frisk vil jeg sige.

        Svar
    8. Crockpotpusheren

      marts 03, 2016 at 1:36 pm

      Hej Louise,
      Jeg har tilladt mig at linke på min blog til din rødkålssalt. jeg laver den tit, den er virkelig lækker. Håber det er ok, ellers siger du endelig til. Tak for en fin blog. Vh Johanne

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2016 at 2:23 pm

        Hej Johanne
        Du er altid velkommen til at linke til mine opskrifter. Det bliver jeg altid meget glad for :-) Og hvor er der også bare en masse lækker mad på din blog.
        Hilsen Louise

        Svar
    9. Anja

      december 15, 2015 at 12:02 pm

      Hvordan bliver æblerne hvis man laver den i god tid før?
      Lyder sindsyg lækker - er kørt lidt træt i den hj.lavet varme rødkål..

      Svar
      • Louise Dam

        december 15, 2015 at 9:12 pm

        Jeg ville nok vente med at skære æblet til senest 1 time før salaten skal serveres.

        Svar
    10. Jeannett Svensson

      december 05, 2015 at 4:32 pm

      Salaten bliver endnu bedre hvis valdnødder glaceres i honningen og salaten bare overhældes med appelsinsaft, det kan sagtens stå alene uden olivenolie

      Svar
      • Louise Dam

        december 05, 2015 at 9:11 pm

        Hej Jeannett
        Tak for tippet, det gør jeg faktisk også engang imellem :-)

        Svar
      • Poul richter

        januar 29, 2016 at 4:34 pm

        Hej Janet
        Det lyder spændene, jeg vil overraske min kone med det.

        Svar
        • Louise Dam

          januar 31, 2016 at 5:16 pm

          Dejligt. Håber hun kunne lide det :-)

          Svar
      • Jimmi christensen

        oktober 14, 2017 at 1:42 pm

        Det var et rigtig godt tippet var et rigtig godt tip super lækkert

        Svar
    11. Joan Jensen

      april 13, 2014 at 5:31 am

      Hej Louise
      Jeg har modtaget din mail, og sendt dig min adresse er helt vild glad og glæder mig til at modtage bogen. denne salat ser forøvrigt rigtig lækker ud så den må prøves.
      glæder mig til at forsat følge dig.
      Hilsen Joan

      Svar
    Nyere kommentarer »

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her