Surdejsboller
Ingredienser
Ca. 2 dl surdej
2 dl vand
1/2 spsk salt
50 g durummel
1/2 spsk salt
50 g durummel
50 g fuldkornshvedemel
50 g hvid hvedemel
220 g hvedemel
220 g hvedemel
Fremgangsmåde
Røres sammen og stilles til hævning i et par timer, formes derefter til 6 brød, som efterhæver 15-20 min. Brødene pensles med vand og pyntes med lidt solsikkekerner. Sættes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 15 min.
Jeg vil nok ændre lidt i opskriften en anden gang, da de blev en smule kompakte. Så jeg ville nok tilsætte lidt gær, samt lade dejen koldhæve.
Næringsindhold pr. stk./pr. 100 g.:
Energi 262 kcal 216 kcal
Protein 8,0 g 6,6 g
Kulhydrat 55 g 46 g
Fedt 1,3 g 1,1 g
Fyld til sandwich
4 tsk. minimum karryspread
Ca. 150 g kyllingefilet
et par skiver tomat, agurk og champingnon
Lidt salat
Næringsindhold pr. stk. incl. fyld/pr. 100 g.:
Energi 442 kcal 123 kcal
Protein 41 g 11 g
Kulhydrat 62 g 17 g
Fedt 4,4 g 1,2 g
Først laves en surdej
Ingredienser tilsættes
Æltes til den ikke klistrer mere og stilles så til hævning
Efter hævning i nogle timer
Formes til 6 aflange lidt flade flutes og efterhæver ca. 15-20 min.
Pensles med lidt vand og drysses med solsikkekerner
Sådan ser de ud efter 15 min i ovnen ved 200 grader
Lidt blandet salat skæres ud
Kylling steges
Skriv et svar