• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost

    Spinatvafler med varmrøget laks

    Udgivet: apr 22, 2020 · Opdateret: nov 10, 2020 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Spinatvafler med varmrøget laks

    Disse lækre spinatvafler med varmrøget laks, hytteost, avokado og syltede rødløg serverede jeg til frokost den anden dag. Ikke nok med, at man bliver helt glad af at se på dem pga. alle de skønne farver, så smager de også helt fantastisk og er nemme at lave.

    Selve spinatvaflerne er super nemme at lave, da det blot skal blendes sammen og bagefter bages i dit vaffeljern. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection og sat pladerne til belgisk vaffel i. Det er et jern, hvor man kan købe forskellige plader til og dermed bruge det til mange forskellige ting. Jeg har haft det siden 2014 mener jeg, og jeg er stadig helt vildt glad for det og bruger det rigtig meget til både søde vafler, madvafler, panini og toast! Hvis du kunne tænke dig et magen til kan det købes lige her. (reklamelink)

    Jeg har valgt at toppe de lækre spinatvafler med varmrøget laks, hytteost, avokado og syltede rødløg. Men hvis man hellere vil prøve med noget andet, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du har vafler til overs, så kan de gemmes på køl og f.eks. bruges som toast dagen efter.

    Spinatvafler med varmrøget laks

    Spinatvafler med varmrøget laks

    3.89 fra 9 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    6 vafler
    Forb. tid 15 min
    Tilb. tid 10 min
    Samlet tid 25 min
    Udskriv

    Udstyr (reklamelink)

    • Vaffeljern - f.eks. Tefal Snack Collection med plader til belgisk vaffel (reklamelink)

    Ingredienser

    Spinatvafler

    • 200 g frisk spinat
    • 3 æg
    • 1 dl mælk bare den mælk du normalt bruger
    • 1 dl havregryn
    • 1 dl hvedemel
    • ½ tsk bagepulver
    • 1 tsk salt

    Topping/fyld

    • feldsalat kan undlades, eller der kan bruges anden salat
    • 300 g varmrøget laks
    • 1-2 avokado cirka ¼ pr. vaffel
    • 6 spsk hytteost én spsk til hver vaffel
    • syltede rødløg
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    Spinatvafler

    • Skyl spinaten og slyng den gerne i en salatslynge ellers rystes det meste af vandet bare ud med hænderne.
    • Læg spinaten i en foodprocessor eller en blender.
    • Tilsæt æg og mælk og blend til en ensartet konsistens.
    • Tilsæt havregryn, hvedemel, bagepulver og salt og blend igen til det er en helt ensartet dej.
    • Opvarm dit vaffeljern. Jeg bruger mit Tefal Snack Collection og pladerne til belgisk vaffel. (reklamelink)
    • Hæld dej i vaffeljernet, luk låget og lad vaflen bage til den er færdigbagt. Tag den ud af vaffeljernet og læg på en rist. Fortsæt med resten af dejen. I mit vaffeljern passer det med dej til 3 'dobbeltvafler' - altså 6 belgiske vafler når de skæres over på midten.

    Topping/fyld

    • Skyl salaten og slyng den i en salatslynge eller tør det på lidt køkkenrulle.
    • Del den varmrøgede laks i mindre stykker.
    • Skær avokado i skiver.
    • Til servering lægger du lidt salat på en vaffel, 1 spsk hytteost, cirka 50 g varmrøget laks, et par skiver avokado og på toppen kommer der syltede rødløg.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Du kan sagtens gemme spinatvaflerne i en bøtte i køleskabet, hvis du ikke skal bruge dem allesammen med det samme.
    Prøv også spinatvaflerne med en anden topping - f.eks. er hummus rigtig lækkert ovenpå som et lille mellemmåltid.
    Spinatvaflerne er også gode at lave toast ud af. Se f.eks. denne opskrift, hvor jeg blot at brugt broccolivafler.
     

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering:
    1
    vaffel med fyld
    | Kalorier: 311 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 20 g | Fedt: 11 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Jeg har også tidligere lavet broccolivafler, som også er så skønne og kan bruges på samme måde som disse spinatvafler. Så kan man jo variere lidt hvilken grøntsag man ønsker at bruge. Det næste jeg skal have kigget på tror jeg skal være gulerodsvafler eller rødbedevafler - det må virkelig også blive nogle flotte farver! Jeg har tidligere også bagt nogle lækre chiavafler, som også er en rigtig god madvaffel ligesom disse spinatvafler med varmrøget laks.

    Spinat
    Spinat
    Spinat
    Spinat
    Spinatvafler
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Spinatvafler med varmrøget laks
    Følg mig på Instagram

    « Dalgona kaffe - cremet iskaffe
    Gammeldags rabarberkage med makroner »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lisbet Grønkjær

      januar 17, 2022 at 7:48 am

      Jeg har ikke vaffeljern. Kunne man bage dem som små pandekager?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 18, 2022 at 5:15 pm

        Ja, de kan sagtens bages som pandekager i stedet for :-)

        Svar
    2. Cejanah

      maj 11, 2020 at 10:16 am

      Elsker virkelig generelt vafler, og med varmrøget laks?! jeg er kæmpe faaan :D

      Cejanah // Karrysmovseren

      Svar
      • Louise Dam

        maj 11, 2020 at 1:48 pm

        Det er altså også bare mega lækkert!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her