• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Sprøde boller med masser af lufthuller

    Udgivet: nov 26, 2019 · Opdateret: apr 25, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    sprøde boller med masser af lufthuller

    Hvad siger du til lækre sprøde boller med masser af lufthuller? Det lyder ret lækkert ikke? Det er netop det du får med denne opskrift, og så er de tilmed ret nemme at lave og kræver ganske få ingredienser. Dette er sprøde boller uden surdej - det er ellers ofte surdejsboller man ser med sprød skorpe og gigantiske lufthuller. Men det kan altså også godt lade sig gøre uden.

    Du kan helt selv vælge om du vil bruge opskriften til at lave koldhævede boller eller ej. De kan så stå og hygge sig i køleskabet natten over og blive bagt om morgenen. Eller du kan lade dejen stå i 3 timer på køkkenbordet og bage dem derefter. Lige meget hvad, vil du ende ud med nogle sprøde, saftige og meget luftige boller.

    Lige denne opskrift kan du kun lave, hvis du har en røremaskine. Undskyld til dem af jer, der ikke har! Men det er simpelthen fordi det er en meget våd dej, og den skal virkelig æltes igennem og faktisk 'kastes' op på siderne af skålen i røremaskinen.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Sprøde boller med masser af lufthuller

    12 boller
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 25 min
    Tilb. tid 15 min
    Hævning 3 t
    Samlet tid 3 t 40 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Røremaskine
    • Bagestål (kan undlades)
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 10 g gær 25 g hvis du ikke koldhæver dejen
    • 5 dl lunkent vand
    • 1 spsk honning eller sirup
    • 500 g hvedemel
    • 2 tsk salt

    Sådan gør du
     

    • Hæld vand i skålen til din røremaskine.
    • Smuldr gæren i vandet og bland rundt. Hvis du koldhæver dejen bruger du cirka 10 g gær, ellers skal du bruge 25 g gær.
    • Tilsæt honning (eller sirup) og rør det ud i vandet.
    • Tilsæt hvedemelet og rør rundt.
    • Tilsæt til sidst saltet og rør det godt rundt.
      Det er vigtigt, at saltet ikke får direkte kontakt med gæren, da det slår gærcellerne ihjel.
    • Sæt først K-spaden (det flade piskeris) i din røremaskine og lad den ælte dejen ved højeste hastighed i 10 minutter.
      Dejen skal være helt glat og meget smidig og elastisk.
    • Skift derefter til dejkrogen og lad maskinen ælte på højeste hastighed i 10-15 minutter. Dejen er klar når den slipper siderne på skålen og samler sig på dejkrogen.
      Det kan også godt lade sig gøre blot at ælte i 20-25 minutter med dejkrogen, uden at bruge k-spaden først.
    • Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet til næste dag. Hvis du ikke koldhæver dejen lader du den hæve 3 timer ved stuetemperatur.
    • Tag skålen med dej ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur indtil ovnen er klar.
    • Opvarm ovnen til 250 grader med dit bagestål inde i ovnen. Lad ovnen stå i 30-60 minutter indtil bagestålet er varmet helt op. Hvis du ikke har et bagestål, så lader du en bageplade være i ovnen. Her behøves ovnen ikke at være tændt helt så længe.
      Du kan købe dit bagestål enten hos Bagestaalet.dk (reklamelink)
    • Drys lidt mel ud på køkkenbordet og hæld din dej ud på bordet.
    • Brug en bordskraber/dejskærer (reklamelink) til at 'skære' dejen ud i boller. Pas på du ikke maser luften ud af dejen. Du skal derfor arbejde så lidt som muligt med dejen.
    • Flyt bollen over på et stykke bagepapir, som ligger på din bagespade eller et stort skærebræt, hvis du ikke bruger bagestål.
    • Der kan være cirka 6 boller på et stykke bagepapir.
    • Flyt nu bagepapiret med bollerne til bagestålet i ovnen, eller din bageplade.
    • Lad bollerne bage i cirka 14-15 minutter.
    • Tag bollerne ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Video

    Noter

    I denne opskrift vælger du selv om du vil koldhæve dejen, eller lade den hæve ved stuetemperatur. Vær opmærksom på de forskellige mængder gær og hævetid. Det hele står i opskriften.
    Bollerne holder sig saftige i flere dage og kan også fryses. Når de er blevet kolde kan de med fordel lige lunes i ovnen eller på en brødrister, så bliver de også helt sprøde igen.
    Jeg er ikke helt sikker på hvor opskriften stammer fra oprindeligt. Jeg har dog set den flere forskellige steder. Men det var hos Frederikke Wærens jeg blev opmærksom på dem.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 bolle | Kalorier: 158 kcal | Kulhydrater: 33 g | Protein: 4 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.4 fra 73 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften!

    • Bollerne kan sagtens fryses ned. Brug eventuelt en stasher bag (reklamelink), så du undgår unødig engangsplastik i form af fryseposer.
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    Sprøde boller med masser af lufthuller
    boller med lufthuller
    « Copenhagen Foods pakkekalender 2019
    Baileys Treatmas Bar i Tivoli »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sisse

      september 14, 2021 at 3:38 pm

      5 stars
      Fantastisk lækre boller. Vi synes kun det er lidt synd for vores stakkels overboer, der skal høre på vores Kenwood i 20-25 min. Hold op hvor det larmer, når sådan en røremaskine skal stå på max hastighed. Det er lige før, man er bange for, om den brænder sammen :p

      Men de bedste boller på nettet!

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 06, 2021 at 7:45 pm

        Dejligt I synes om dem!
        Ja, det larmer altså lidt meget når den kører på fuld drøn. Måske jeg skal teste endnu mere, og se om man kan røre den på lavere hastighed. Det har bare ikke rigtig lykkedes for mig før.

        De bedste boller på nettet er vidst den fineste anmeldelse man kan få! TAK!

        Hilsen Louise

        Svar
    2. Gry

      maj 31, 2021 at 9:39 pm

      Hej Louise.
      Tror du man kan lave flüet/brød ud af dejen istedet for boller? :)

      Svar
      • Louise Dam

        juni 14, 2021 at 12:57 pm

        Ja, det tror jeg godt du kan. Men det er muligt det er nemmest at komme det i en form. Dejen er jo ret blød.

        Svar
        • Anne-Grethe

          september 24, 2021 at 4:19 pm

          Hej. Skal bagestålet være nederst i ovnen? Og bollerne skal ligge på bagepapir, og så ind på stålet?

          Svar
          • Louise Dam

            oktober 04, 2021 at 3:38 pm

            Jeg har bagestålet liggende på en rist i midten af ovnen. Når det er varmet op bruger jeg en kombispade/pizzaspade, som jeg lægger under bagepapiret med de ubagte boller. Så kan jeg flytte bagepapir med boller ind på det varme bagestål.
            Håber det gav mening?
            Hilsen Louise

            Svar
        • Ditte

          september 27, 2021 at 11:40 am

          Hej Louise.
          Kan man hæve dejen natten over i stuetemperatur frem for på køl?😊

          Svar
          • Louise Dam

            oktober 06, 2021 at 7:50 pm

            Nej, det tror jeg ikke. Så vil dejen overhæve. Hvis du vil hæve ved stuetemperatur skal det være omkring 3 timer.

            Svar
      • Inge

        september 21, 2021 at 6:50 pm

        De BEDSTE boller, jeg nogensinde har bagt! Perfection!

        Svar
        • Louise Dam

          september 27, 2021 at 3:25 pm

          Årh hvor er det altså bare fedt at høre!

          Svar
    3. Bodil

      april 28, 2021 at 9:03 am

      5 stars
      De bedste boller ever
      Jeg erstatter 100 gr af hvedemelet med 50 gr rugmel og 50 gr Ølandsmel og det bliver de bestemt ikke ringere af 🙂

      Svar
      • Louise Dam

        maj 04, 2021 at 12:12 am

        Ej hvor er det bare dejligt at høre! Og tak for tippet med melet.

        Svar
    4. Mette

      februar 26, 2021 at 9:55 am

      Hej louise
      HVordan bruger du bagestålet? Det er jo vanvittig varmt når det står i ovnen - hvordan søren får du den linne dej på bagepapiret over på stålet? Tager du det ud?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 26, 2021 at 2:55 pm

        Hej Mette
        Jeg bruger sådan en kombispade der fulgte med da jeg købte mit bagestål. Så tager jeg den ind under bagepapiret og kan så lige flytte det over på bagestålet inde i ovnen. Og det samme når det skal ud igen :-) Håber det var til at forstå.
        Hilsen Louise

        Svar
    5. Karoline

      januar 28, 2021 at 7:45 pm

      Hej Louise,
      Jeg har i dag prøvet din opskrift, og bollerne er de bedste boller jeg har bagt. Jeg vil dog lige høre, hvor længe de kan stå i køleskabet? Altså har du et maks timeantal i køleskabet, før de skal i ovnen?
      På forhånd tak

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 10:30 pm

        Hej Karoline
        Dejligt du kan bruge opskriften. Jeg har ikke lige sådan et præcist antal timer. Men umiddelbart tror jeg godt de kan stå 24 timer i køleskabet før de bliver bagt. Men jeg har ikke selv afprøvet det.
        Hilsen Louise

        Svar
    6. Christian

      januar 06, 2021 at 1:17 pm

      Kære Louise
      Jeg bøjer mig i støvet - de boller var fremragende! det bliver en af mine favoritopskrifter fremover. Detaljen vedr. at dejen samler sig (skete efter max hastighed i 5 min, efter at have kørt dejen i 25 ved middel hastighed!) var et mindre brødbagningsmæssigt mirakel. Jeg har lavet din opskrift med øl i stedet for vand, hvilket giver brødet et let surdejsfornemmelse - det kan jeg anbefale. Men min totale kompliment for denne opskrift!

      Svar
      • Louise Dam

        februar 10, 2021 at 11:59 pm

        Hej Christian
        Ha ha, ja det er fantastisk når man står og tænker at der ikke sker noget og så lige pludselig - vupti! Så er dejen samlet om dejkrogen :-) Det lyder lækkert med øl i dejen, det vil jeg prøve af. Måske kunne det også være lækkert med maltsirup? Det har jeg selv altid i køleskabet fordi jeg bruger det til rugbrød.

        Du burde også næsten prøve disse boller med hørfrø, som minder meget om denne opskrift.
        Hilsen Louise

        Svar
    7. Lene

      november 08, 2020 at 6:28 pm

      Hej.
      Har lige prøvet at bage bollerne, og de er SÅ lækre!
      Dejen havde brug for lidt mere mel for at slippe skålen og den fik kun lidt (1 spsk) ad gangen.
      Lod dejen stå i skålen ned dejlig og det hele og hæve, og der kom de fineste bobler i overfladen.
      Har de sidste par stykker i ovnen nu.
      En helt vinder!

      Svar
      • Louise Dam

        november 09, 2020 at 9:40 am

        Hvor skønt at høre! Der kan nemt være lidt forskel på mel. Både hvilket mærke man bruger, men faktisk også bare hvilken batch man får af melet. Så nogle gange skal der måske bruges lidt mere eller lidt mindre i en opskrift. Men hvor dejligt du fik nogle skønne boller ud af det :-)

        Svar
    8. Cecilia

      september 11, 2020 at 10:25 am

      Hej,
      Min dej vil desværre heller ikke slippe og samle sig. Har så tilføjet mere mel, det hjalp heller ikke. Mega ærgerligt, for bollerne ser og lyder virkelig lækre.
      De bedste hilsner
      Cecilia

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 10:11 pm

        Hej Cecilia
        Det er en meget våd dej. Så den skal æltes længe før den slipper. Der er forskel på røremaskiner og hastigheden på dem, derfor er det svært at sige præcis hvor lang tid der går før dejen slipper skålen. Men det burde den altså gøre.

        Svar
    9. Karina

      august 26, 2020 at 7:53 am

      Dem glæder jeg mig til at prøve at bage. Bager du en plade ad gangen eller kan man bage to plader på samme tid ved varmluft?

      Svar
      • Louise Dam

        august 26, 2020 at 1:48 pm

        Jeg bager en plade af gangen. Det synes jeg fungerer bedst selvom det er ved varmluft.

        Svar
      • Louise Dam

        august 26, 2020 at 1:49 pm

        Men også fordi jeg bager på mit bagestål, og der har jeg kun ét :-)

        Svar
    10. Julia

      august 06, 2020 at 9:44 am

      Kan man lave dem uden en røremaskine, hvor de stadig får en masse lufthuller?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 10:14 pm

        Beklager det sene svar! Jeg har ikke fået prøvet at lave dem på en anden måde desværre. Men der er en anden der har lagt en kommentar om at hun har rørt dem med dejkrogene på håndmixeren og de blev gode. Så det kan du jo afprøve :-)

        Svar
        • Victoria

          august 19, 2021 at 2:41 am

          Jeg rørte dem i hånden, på mit arbejde her til aften. Jeg har lige puttet to i ovnen for at afprøve om de blev gode nu jeg brugte håndkraft. De var fantastiske! Wauw! Men de ville ikke slippe bagepapiret, nok mest fordi jeg liiige glemte at putte dem på en bund af mel først 😂😅 men glæder mig til at servere dem til ungerne her til morgen!

          Svar
          • Louise Dam

            september 01, 2021 at 2:24 pm

            Ej, hvor lyder det bare godt! Fedt det kunne lade sig gøre - altså du rørte bare dejen med en ske?

            Svar
    11. Anya

      juni 07, 2020 at 9:59 pm

      Hej. Kan man bruge rødgær/tørgær i stedet for almindelig gær?

      Svar
      • Louise Dam

        august 03, 2020 at 11:07 am

        Det tror jeg godt man kan, men jeg har ikke afprøvet det med denne opskrift.

        Svar
    12. Rikke

      maj 16, 2020 at 10:26 am

      Hej. Kan man bruge lidt grovere mel? Måske halv, halv?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 19, 2020 at 3:58 pm

        Hej Rikke
        Jeg har ikke selv testet det med disse boller, men det vil jeg tro at du godt kan. Det kan dog være du skal bruge en smule mere mel når du også bruger en grov meltype.

        Svar
    13. Julie

      maj 04, 2020 at 6:35 am

      Hej Louise, bruger du almindelige eller varmluft når du bager bollerne?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 05, 2020 at 9:46 pm

        Jeg plejer at bruge almindelig ovn.

        Svar
    14. Michael Himmelstrup

      maj 02, 2020 at 11:17 am

      Super boller.
      Men jeg kan ikke få dem sprøde i overfladen, jeg bruger manitoba mel.

      Svar
      • Louise Dam

        maj 09, 2020 at 2:00 pm

        Hej Michael
        Prøv evt. at bage dem med varmluft istedet for. Så bliver ovnen varmere, og måske er det det der skal til før de bliver sprøde i din ovn.

        Svar
    15. Lisbeth

      april 22, 2020 at 8:37 pm

      Virkelig god opskrift.
      Jeg har brugt en muffinform - så hæver de flot op og bliver lidt stenovns-agtige

      Svar
      • Louise Dam

        april 30, 2020 at 2:57 pm

        Hej Lisbeth
        Tak for tippet med formene! Rigtig god idé :-)

        Svar
    16. Lise

      april 21, 2020 at 11:11 pm

      Hej Louise.
      Tror du ikke det kan lade sig gøre ,at jeg bruger dejkrogene fra elpiskeren , når jeg ikke h⁹ar en røremaskine. ?
      Mange opskrifter på boller hvor man skal bruge røremaskine, siger nemlig at man godt kan bruge det til nøds. Håber du har tid til at svare .
      Mvh.Lise

      Svar
      • Louise Dam

        april 22, 2020 at 10:06 am

        Hej Lise
        Jeg har desværre ikke selv fået det afprøvet endnu, så jeg tør ikke helt at svare på det. Men hvis du afprøver det må du meget gerne skrive tilbage her hvordan det fungerede :o)

        Svar
        • Charlotte

          maj 08, 2020 at 8:38 am

          Hej Louise
          Jeg har prøvet opskriften af rørt med håndmixer og bollerne er blevet virkelig gode og ligner dem på dine fotos.
          Det var hårdt arbejde at agere røremaskine og håndmixeren blev da også lidt varm 😉, men det kan lade sig gøre 🤩
          Jeg bagte ved varmluft, start ved 250 grader og satte temperaturen ned til 220 grader efter 5 min.
          Tak for en virkelig god opskrift, den bliver en kommende favorit i vores familie ☺️

          Svar
          • Louise Dam

            maj 08, 2020 at 7:05 pm

            Hej Charlotte
            Hvor er det bare dejligt at høre det kunne lade sig gøre! Juhuuu! HVor lang tid rørte du dem mon med håndmixeren?

            Svar
    17. Simone

      april 14, 2020 at 4:59 pm

      Kære Louise
      Min dej samlede sig på dejkrogen og slap siderne fuldstændig, indtil jeg stoppede maskinen så faldt dejen helt fra krogen og fladede ud. Er dette rigtigt, eller skal den blive på krogen og være samlet når man stopper maskinen?
      Venlig hilsen Simone

      Svar
      • Louise Dam

        juni 03, 2020 at 11:08 am

        Hej Simone
        Det lyder meget rigtigt, hvordan blev bollerne?
        Hilsen Louise

        Svar
    18. Jens Juhl

      april 02, 2020 at 7:38 pm

      Hej Louise
      Jeg har lige rørt dejen i de opskrift Boller med huller i
      Efter 10 min. med K spaden og 15 min. med dejkrogen var dejen stadig meget lind og havde bestemt ikke sluppet skålen og sat sig om dejkrogen. Er mængden af mel og vand - halvt af hver - mon korrekt?
      Hvad har jeg mon eller gjort forkert?

      Mvh
      Jens

      Svar
      • Louise Dam

        april 06, 2020 at 9:59 pm

        Hej Jens
        Forholdet mellem vand og mel er korrekt. Dejen er meget lind, men burde slippe skålen. Men måske skal den blot køre i længere tid på din røremaskine. Det sker nærmest fra det ene øjeblik til det andet.
        Håber bollerne alligevel blev gode og du har mod på at prøve igen.

        Hilsen Louise

        Svar
        • Vivian

          april 29, 2020 at 8:58 am

          Jeg har lavet disse boller og Meyers brød masser af gange og nogle gange passer forholdet halvt halvt ikke helt ..det kan være der bare skal 20-40 gr mere mel før det samler sig det har jeg ihvertsfald bemærket ...🥰🥰🥰

          Svar
          • Louise Dam

            maj 05, 2020 at 9:48 pm

            Tak for tippet. Det er nemlig også bare forskel på mel - både de forskellige mærker, men også bare fra pose til pose.

            Svar
    19. Muskovit

      februar 23, 2020 at 4:36 pm

      Det er bare go' boller. Kom ikke salt og sukker direkte i gær/vand blandingen, men vent indtil der er kommet lidt mel i. Hæver til 3-4 gang størrelse. Jeg brugte italiensk mel og der skulle ca 200 gram mere i før dejen samlede sig omkring dejkrogen. Bagte i 14 min med vand i ovnen - mindre kunne gøre det. Bedste boller jeg har lavet. :.)

      Svar
      • Louise Dam

        maj 08, 2020 at 7:38 pm

        Det er rigtigt at salt ikke må komme direkte ned til gæren, da det slår gæren ihjel. Derfor skal melet i først :o) Dejligt du kunne bruge opskriften, og fik den tilpasset til det mel du brugte.

        Svar
        • Juan

          januar 23, 2021 at 12:13 pm

          Virkelig lækker opskrift. Mine boller bliver dog ikke så luftige. Jeg tror "luften" går ud, når jeg tager dejen ud af skålen. Kan man lade dejen hæve på bordet med folie og viskestykke over?

          Bh. Juan

          Svar
          • Louise Dam

            februar 10, 2021 at 11:49 pm

            Det har jeg ikke prøvet, men jeg tror det er svært når dejen er så blød. Lad du dejen selv 'løbe' ud på bordet uden at røre for meget ved den?

            Svar
    Nyere kommentarer »

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her