Panang gai

panang karry med kylling

En cremet karryret med panang karrypasta, kylling og grønne bønner. Smagen sender dine tanker direkte til Thailand

Du skal bruge: 500 g kyllingefilet 100 g grønne bønner 2 spsk panang karrypasta 6 stk kaffir limeblade 1 rød chili 1 tsk fiskesauce 20 g palmesukker 500 ml kokosmælk 1 dl vand Olie til stegning

Opvarm lidt olie i en wokpande og svits panang karrypasta

Tilsæt kyllingen og brun den godt af

Tilsæt palmesukker, limeblade, chili, fiskesauce, kokosmælk og vand. Rør rundt og bring retten i kog. Lad den simre i 20-30 minutter.

Smag til med sukker og fiskesauce. Tilsæt bønnerne og lad dem varme med et par minutter. Servér din panang curry med ris.

Få hele opskriften via linket herunder