Panang gai
panang karry med kylling
Se opskriften
En cremet karryret med panang karrypasta, kylling og grønne bønner. Smagen sender dine tanker direkte til Thailand
Se opskriften
Du skal bruge:
500 g kyllingefilet 100 g grønne bønner 2 spsk panang karrypasta 6 stk kaffir limeblade 1 rød chili 1 tsk fiskesauce 20 g palmesukker 500 ml kokosmælk 1 dl vand Olie til stegning
Se opskriften
Opvarm lidt olie i en wokpande og svits panang karrypasta
Se opskriften
Tilsæt kyllingen og brun den godt af
Se opskriften
Tilsæt palmesukker, limeblade, chili, fiskesauce, kokosmælk og vand. Rør rundt og bring retten i kog.
Lad den simre i 20-30 minutter.
Se opskriften
Smag til med sukker og fiskesauce.
Tilsæt bønnerne og lad dem varme med et par minutter.
Servér din panang curry med ris.
Se opskriften
Få hele opskriften via linket herunder
Få hele opskriften lige her