4tsk(reklamelink)dijonsennepeller alm. stærk sennep - prøv dig frem med mængden
2tsksukker
1tsksalt
peber
2bundterpurløg
Sådan gør du
I en stor skål blandes creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep, sukker, salt og peber. Smag dressingen til og giv den evt. mere sennep, hvis du synes den mangler.
Skær de kogte og kolde kartofler i mindre stykker og bland dem med dressingen.
Fjern toppen fra radiserne, vask dem grundigt og skær enderne fra. Skær dem i skiver.
Tilsæt også radiserne.
Skyl bundtet med purløg og brug en saks til at klippe det ned over kartoffelsalaten. Bland det hele godt sammen og pynt evt. med lidt mere purløg på toppen inden servering.
Video
Noter
Du kan med fordel koge kartoflerne dagen før de skal bruges, så er de kølet helt ned og det er nemt at gå igang med kartoffelsalaten.Du bestemmer helt selv, om du vil fjerne skrællen fra kartoflerne. For det meste lader jeg den sidde på, medmindre den er meget løs på de nye kartofler.