Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Broccolivafler med chiafrø
Lækre og sunde vafler med broccoli. Perfekte til en sandwich, toast eller lignende.
Ret
Brød
Køkken
Dansk
Søgeord
Broccolivafler med chiafrø
Fryseegnet
Ja
Holdbarhed
3 dage
Tid
21-30 min
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
20
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
9
stk.
Kalorier
101
kcal
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
(reklamelink)
Vaffeljern
Ingredienser
1
broccoli
cirka 400 gram inkl. stokken
3
æg
2
dl
mælk
50
g
(reklamelink)
rugmel
1
tsk
salt
5
spsk
(reklamelink)
chiafrø
1
tsk
(reklamelink)
bagepulver
Sådan gør du
Skyl broccolien og del den i mindre stykker. Kør den i en
food processor
(reklamelink)
til den er helt finthakket - næsten som en mos.
Hæld broccolimosen over i en skål og tilsæt æg og mælk og rør det godt sammen.
Tilsæt så rugmel, salt og chiafrø og rør det hele godt sammen.
Lad dejen stå og hvile i 10-15 minutter så får chiafrøene mulighed for at suge noget af væsken og gør dejen tykkere.
Tilsæt bagepulveret og rør rundt.
Opvarm vaffeljernet. Jeg bruger mit
Tefal Snack Collection
(reklamelink)
og brugte pladerne til belgiske vafler.
Når vaffeljernet er varmt fylder du dej i og lukker jernet igen.
Lad vaflerne bage til de slipper vaffeljernet - løft forsigtigt når du skal tjekke om de er færdige så du ikke ødelægger dem.
Lad broccolivaflerne afkøle på en rist.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
101
kcal
|
Kulhydrater:
11
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
4
g