Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Påskeæg med cappuccino og karamel
Super lækre hjemmelavede påskeæg med cappucino og karamel
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Søgeord
karamel
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1 uge
Tid
21-30 min
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
6
stk.
Kalorier
119
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
150
g
Marcipan m. karamel/cappucinosmag
Lidt
dulce de leche
kan både købes og laves selv
(reklamelink)
Mørk chokolade
til overtræk
Pynt - f.eks. bronzestøv fra Odense Marcipan
Sådan gør du
Form marcipanen til et æg eller en kugle og mas det fladt.
Læg en lille klat karamel i midten og fold marcipanen omkring karamellen til det lukker helt tæt.
Smelt overtrækschokoladen og vend påskeæggene i den smeltede chokolade.
Stil dem på en tallerken eller lignende (evt. ovenpå bagepapir)
Pynt med valgfri pynt - glimmer skal helst først når chokoladen er størknet.
Sæt på køl indtil chokoladen er størknet.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
119
kcal
|
Kulhydrater:
13
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
7
g