Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kålsalat med kylling og peanuts
En frisk kålsalat med kylling og peanuts
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Kålsalat med kylling og peanuts
Samlet tid
30
minutter
minutter
Antal
3
personer
Kalorier
370
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
Kylling
2
kyllingefileter
1
spsk
(reklamelink)
honning
1
tsk
revet ingefær
Salt
Olie til stegning
Dressing
¼
dl
fiskesauce
¼
dl
lime- eller citronsaft
1
spsk
sukker
½-1
tsk
sriracha chilisauce eller 1-2 spsk hakket frisk rød chili
1-2
tsk
(reklamelink)
sød chilisauce
Salat
¼
hvidkål
4-5
gulerødder
2
æbler
cirka 50 g salte peanuts
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i strimler
Varm lidt olie op på en pande og steg kyllingestrimlerne på panden.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes der 1 spsk honning og 1 tsk revet ingefær. Lad det stege videre i 1 minuts tid, rør lidt rundt undervejs.
Sluk for kyllingen og sæt den til side.
Snit hvidkålen fint.
Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
Skræl æblerne og riv dem på et rivejern.
Bland hvidkål, gulerødder og æbler i en skål.
Bland ingredienserne til dressingen sammen. Brug eventuelt et mini piskeris, det er fantastisk til dressinger.
Hæld dressingen over salaten.
Bland kyllingestykkerne i salaten og bland rundt.
Anret salaten på et fad og drys peanuts ovenpå salaten.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
370
kcal
|
Kulhydrater:
39
g
|
Protein:
35
g
|
Fedt:
9
g