Hak mandlerne helt fint ved brug af en foodprocessor. Hæld de finthakkede mandler op i en skål og stil dem til side.
Fordel nu bananer, dadler, kokosmælk og fedtstof i foodprocessoren. Blend det hele til det har en ensartet konsistens.
Tilsæt de to æg og blend videre.
Hæld kokos/banan massen op i en skål.
Tilsæt nu hvedemel, vaniljepulver, natron og de hakkede mandler og rør godt rundt i dejen.
Smør en brødform med lidt fedtstof. F.eks. flydende becel.
Fordel dejen i formen og sæt brødet i en 180 grader varm ovn i cirka 1 time.
Tag bananbrødet ud af ovnen og lad det afkøle på en rist.
Skær det i skiver og spis det som det er, med mandelsmør, en smule Becel Gold eller hvad du nu har lyst til :-) Jeg kan godt lidt det helt uden noget.
Noter
Jeg er blevet inspireret af opskriften hos Juliekarla.dk. Hvis du endnu ikke har været inde på Julie Karlas blog, så skynd dig at gøre det - hun laver rigtig mange lækre og sunde ting.