Bland mel og flormelis i en skål sammen med smør i små stykker.
Rør rundt indtil smørret er hel findelt.
Tilsæt æggeblommerne og rør det hele godt sammen indtil dejen samler sig - det kan godt tage noget tid. Rør det enten i en røremaskine, eller brug hænderne.
Del dejen i to dele og pres dem lidt ud på hver deres stykke bagepapir.
Sæt dejen på køl i cirka 1 time. Det er vigtigt, at dejen får lov at køle ned.
Tag det ene stykke dej frem på køkkenbordet og rul det ud mens det ligger på bagepapiret.
Skær dejen til så den er cirka 25 x 30 cm.
Mål siderne for ikke at få spild når de to plader skal lægges sammen.
Bag den første plade i ovnen ved 175 grader i cirka 12 minutter. Dejen skal blive gylden.
Imens ruller du den anden plade ud og den bages så på sammen måde bagefter.
Afkøl pladerne på en bagerist.
Når begge plader er kølet helt af kan du samle dem.
Fordel marmeladen ovenpå den ene plade.
Placer den anden plade ovenpå.
Lav glasuren og fordel den ovenpå den øverste plade. Drys eventuelt med nogle frysetørrede bær.
Skær nu ud i 12 lige store snitter, og server brombærsnitterne.