Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Kylling i rød karry
En lækker asiatisk kylling i rød karry.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Kylling i rød karry
Forb. tid
45
minutter
minutter
Samlet tid
45
minutter
minutter
Antal
3
personer
Kalorier
522
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
2-3
kyllingefileter
1
(reklamelink)
kokosmælk
2
tsk
rød karry
3
gulerødder i stave
6
tomater i kvarte
150
g
sukkerærter
4- 5
skiver
ananas
1
rød chili
2
tsk
fishsauce
1
tsk
tamarind pasta
kan udskiftes med lidt limesaft
Serveres med:
Kogte ris
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.
Fjern eventuelt kernerne fra chilien og hak den fint.
Skyl tomaterne og skær dem i kvarte (hvis de er meget store kan du skære dem i lidt mindre stykker)
Skyl sukkerærterne.
Skær ananasskiverne i mindre tern.
Skær kyllingefileterne i små strimler.
Brun kyllingen i en wok i lidt olie.
Tilsæt rød karry, gulerødder, ananas og chili.
Tilsæt kokosmælken, fishsauce og tamarind pasta. Lad retten småkoge lidt.
Tilsæt til sidst tomaterne og sukkerærter og lad dem varme med i et par minutter.
Server med kogte ris.
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
522
kcal
|
Kulhydrater:
25
g
|
Protein:
39
g
|
Fedt:
32
g