Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær
Små chokoladepavloca med jordbær og blåbær.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Søgeord
Mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Samlet tid
2
timer
timer
Antal
8
stk.
Kalorier
410
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
6
æggehvider
300
g
sukker
1
tsk
(reklamelink)
hvidvinseddike
3
spsk
(reklamelink)
kakaopulver
50
g
(reklamelink)
mørk chokolade
Pynt
½
liter
piskefløde
Jordbær
Blåbær
Sådan gør du
Hak chokoladen groft
Pisk æggehviderne stive.
Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
Sigt kakaopulveret og vend det forsigtigt i marengsen.
Rør til sidst hvidvinseddiken i, og bland samtidig den hakkede chokolade i.
Sæt marengsmassen i cirkler på en bageblade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 1 time og 15 minutter.
Pisk fløden til flødeskum.
Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
Fordel flødeskummen på de små chokoladepavlovaer og pynt derefter med bærrene.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
410
kcal
|
Kulhydrater:
44
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
26
g