Fyld stegesoen med vand og lad den stå med vandet i cirka 15 minutter.
Rens fasanerne grundigt og del dem i lår og bryst.
Vikl baconskiverne omkring fasanstykker og snør det eventuelt fast med madsnor.
Hæld vandet ud af stegesoen.
Skræl rødløget og skær det i grove stykker. Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Skyl tomaterne og skær også dem i grove stykker. Placer det hele i stegesoen.
Krydr med salt og timian.
Hæld piskefløde og vand og grøntsagerne.
Brun fasanerne på panden på alle sider.
Placer fasanerne ovenpå grøntsagerne og sæt stegesoen i ovnen ved 200 grader i cirka 1 time.
Når fasanerne er færdige hælder du væden igennem en sigte og ned i en gryde.
Kog væden op og tilsæt lidt kulør. Du kan eventuelt jævne den lidt hvis den ikke blive tyk nok af at koge ind.
Server fasanen sammen med saucen, små kartofler og evt. en vindruesalsa.