Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Pitabrød
Skønne hjemmelavede pitabrød.
Ret
Brød
Køkken
Italiensk
Søgeord
Pitabrød
Forb. tid
2
timer
timer
Samlet tid
2
timer
timer
Antal
6
stk.
Kalorier
308
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
500
g
(reklamelink)
hvedemel
3½
dl.
lunkent vand
25
g
gær
1
tsk
(reklamelink)
groft salt
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet. Rør salt og cirka halvdelen af melet i.
Ælt resten af melet i, lidt ad gangen. Dejen skal være smidig og ikke hænge i fingrene.
Dæk skålen til og stil dejen til hævning i cirka 1 time.
Slå dejen ud på et melet bord. Del den i 6 lige store dele. Rul hver del til en bolle.
Tænd ovnen på 250 grader. Rul hver bolle ud til en cirkel på cirka ½ cm tykkelse.
Læg brødene på en plade dækket med bagepapir. Lad brødene hæve i cirka 10 minutter.
Bag pitabrødene i cirka 8 minutter midt i en 250 grader varm ovn.
Opskriften er fra Amo’s den store bagebog 2.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
308
kcal
|
Kulhydrater:
64
g
|
Protein:
9
g
|
Fedt:
1
g