Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
Lækre kokosmakroner med marcipan og chokolade.
Ret
Kage
Køkken
Dansk
Søgeord
Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
Forb. tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Antal
26
stk.
Kalorier
141
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
6
æggehvider
300
g
sukker
300
g
(reklamelink)
kokosmel
75
g
(reklamelink)
marcipan
150
g
(reklamelink)
mørk chokolade
Sådan gør du
Rør kokosmel, sukker og æggehvider godt sammen
Riv marcipanen og bland det hele sammen
Lad blandingen hvile i cirka 30 minutter
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt små klatter på bagepapiret. Form dem til små toppe med fingrene
Bag kokosmakronerne i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter
Lad kokosmakronerne køle af på en rist
Smelt chokoladen og dyp bunden af hver kokosmakron i den smeltede chokolade
Læg kokosmakronerne på skrå med chokoladen i vejret og lad dem ligge til chokoladen er helt størknet
Opbevar dem i en lufttæt beholder
Noter
Jeg fandt opskriften hos
CORI's Køkken
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
141
kcal
|
Kulhydrater:
22
g
|
Protein:
3
g
|
Fedt:
5
g