Rabarber, jordbær og sukker hældes i en gryde. Lad det simre til rabarber og jordbær er helt møre og pureres så med en stavblender til mosen er helt fin. Fløde, sukker og vanilliekorn koges op i en gryde. Tag gryden af varmen og afkøl. Tilsæt skyr, og pisk det til en homogen masse. Tilsæt nu rabarbermosen (gem eventuelt en smule til pynt) og pisk igen. Frys cremen på en ismaskine. Server isen direkte fra ismaskinen eller frys den ned i en egnet bøtte.
Mandelmarengs
Pisk æggehviderne stive og tilføj derefter sukkeret gradvist mens du pisker. Fortsæt til marengsen er stiv og skinnende. Tilsæt hvidvinseddike og hakkede mandler og vend det forsigtigt.
Sæt en plade i ovnen, og tænd den på 160°. Kom bagepapir på en anden plade, og sæt nøddemassen på i 6 klatter, som du gør en smule flade. Sæt dem i ovnen oven på den anden plade, så de olle bliver mørke i bunden, og bag dem i 15-25 minutter, til de er stivnede og svagt lysebrune. Køl dem af inden du serverer dem med isen.
Servering
Server kugler af isen ovenpå mandelmarengsen og pynt med en lille smule rabarberkompot, hakkede mandler og lidt hvid chokolade.