Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Suppehorn
Lækre suppehorn der kan serveres til en god suppe.
Ret
Bagværk
Køkken
Dansk
Søgeord
Suppehorn
Forb. tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Antal
12
stk.
Kalorier
152
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
50
g
smør
1,5
dl
mælk
25
g
gær
½
tsk
salt
1
tsk
sukker
1
æg
+ et ekstra til pensling
350
g
(reklamelink)
hvedemel
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og hæld mælken i. Det skal være lunkent/fingervarmt.
Hæld smør/mælkeblandingen i en skål og rør gæren ud i blandingen.
Rør salt og sukker i, og derefter et æg.
Tilsæt melet i skålen lidt ad gangen indtil dejen slipper skålen og er til at arbejde med. (det er ikke sikkert alt melet skal bruges)
Ælt dejen godt og stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i cirka 40 minutter.
Ælt dejen en smule og del så dejen i to dele og tril hver del til en kugle.
Rul den ene kugle ud til en stor cirkel, og del den i 6 lige store stykker.
Rul fra den bredeste ende mod spidsen og bøj enderne lidt indad.
Læg hornene med spidserne nedad på en bageplade med bagepapir.
Gentag med den anden del af dejen.
Pensl hornene med et sammenpisket æg og lad hornene hæve tildækket i cirka 20 minutter.
Bag hornene midt i ovnen i cirka 12-15 minutter ved 200 grader.
Sæt dem til afkøling på en rist.
Noter
Opskriften er fundet
her
.
Næringsindhold
Servering:
1
stk.
|
Kalorier:
152
kcal
|
Kulhydrater:
24
g
|
Protein:
4
g
|
Fedt:
4
g