Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde
Lærer farserede porre der er serveret med kartoffelbåde bagt i ovnen.
Ret
Aftensmad
Køkken
Dansk
Søgeord
Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde
Forb. tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Antal
4
personer
Kalorier
510
kcal
Forfatter
Louise Dam
Ingredienser
3-4
porrer
500
g
hakket kalv/svin
1-2
revet/blendet løg
1
æg
1
dl
havregryn/rasp eller 100 gram mel
1
tsk
salt
¼
tsk
peber
ca. 1 dl mælk
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne undtagen porrerne sammen til en fars.
Sæt farsen i køleskabet i cirka 1 time.
Rens porrerne og skær dem i cirka 6 cm lange stykker.
Kog dem møre i let saltet vand i cirka 5 minutter.
Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.
Drys et lag rasp på et stykke bagepapir. Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå. Saml farsen om porren og vend rullen i rasp.
Brun rullerne på en pande i fedtstof i cirka 2 minutter på hver side. Dæmp varmen og steg i cirka 5 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Noter
Opskriften er en blanding af disse to:
Grillguru
og
Vi Skal Spise
Næringsindhold
Servering:
1
person
|
Kalorier:
510
kcal
|
Kulhydrater:
29
g
|
Protein:
28
g
|
Fedt:
31
g