Rør kokosmælk, fiskesauce, brun farin og karrypulver sammen i en stor skål. Skær kyllingen i mindre stykker. Læg kyllingestykkerne i skålen med marinade og sørg for at kyllingestykkerne er godt dækket. Dæk skålen til og sæt i køleskabet. Lad kyllingen marinere i mindst en time, helst i 12 timer.
Sæt kyllingekødet på spyd og steg på en grillpande i 4-6 minutter, eller i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 min. eller til de er gennemstegte og har en lækker farve. Servér med det samme med peanutsaucen.
PEANUTSAUCE
Hæld kokosmælken i en kasserolle og varm langsomt op til den simre. Tilsæt karrypasta og lad simre i 4-5 minutter mens der røres ind i mellem. Tilsæt kyllingebouillon, fish sauce, sukker, peanutbutter og lime juice og lad simre i yderligere et minut mens saucen røres til den er glat og jævn. Hæld saucen op i en serveringsskål og lad den afkøle lidt.