Bland æggeblommer, mel, salt, natron og vaniljesukker sammen.
Pisk med en elpisker og hæld gradvist kærnemælken i indtil dejen er ensartet.
Hæld nu det smeltede smør i dejen.
Vend tilsidst de stivpiskede æggehvider forsigtigt i dejen.
Brug lidt smør i hullerne i æbleskivepanden.
Fyld hullerne i æbleskivepanden ¾ op med dej og bag æbleskiverne ved middel varme.
Når kanterne begynder at blive faste, og du kan vende dem uden at de går i stykker, så vend dem rundt på siden (med en træpind eller lignende) og lad den flydende dej flyde ud i panden.
Fyld nu hullet op med dej og vend dem hele vejen rundt så de bliver lukket.
Når hele æbleskiven har fast overflade, så vend dem jævnligt så de bliver gyldne og sprøde over det hele.
Video
Noter
Tip: Hvis der skulle være nogle tilbage, så kan de sagtens gemmes i en frysepose og opvarmes enten i ovnen eller på en brødrister.