Jeg startede med at åbne pakken med ris for at sætte dem til at koge. Sammen med risen var der blandet spidskommen og gurkemeje og det havde en skøn duft. Normalt når jeg koger ris tilsætter jeg kun salt, men det er faktisk en fin idé også at tilsætte nogle krydderier der passer til den ret risene skal serveres til.
Herefter gik jeg videre til næste step, som var at skære kyllingefileterne i tern og hakke løget. Det var hurtigt overstået og jeg gik i gang med at stege begge dele i olien i et par minutter. Så skulle tikkapastaen tilføjes og det hele skulle lige simre et minutstid.
Derefter tilsatte jeg vand og tikkakrydderiblandingen og lod retten stå i 6-7 minutter inden madlavningsfløden kom i til at samle retten.
Noter
Til at pynte retten med var der også en pose med mandelflager, som passede fint til retten. Jeg valgte også at servere et par naanbrød, som jeg syntes passede godt til. Dem kan man enten købe eller man kan bage dem selv. Jeg købte faktisk brødene fordi jeg var i tvivl om der var mad nok i pakken til 2 personer - når nu den ene person også var en mand der muligvis spiser en smule mere en mig selv. Men det viste sig at der var rigeligt mad - og vi havde ikke behøvedes brødet til, selvom det nu smagte godt og passede helt perfekt til retten.På pakken står der at maden er klar på 30 minutter og det passer meget godt. Måske kan det endda gøres på 25 minutter :-)