Gå tilbage
Udskriv
Billede på opskriften
Noter
Næringsindhold
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Mango lassi
En sød og cremet mango yoghurtdrik, der egner sig perfekt til indisk mad.
Ret
Drikke
Køkken
Indisk
Søgeord
mango lassi
Fryseegnet
Nej
Holdbarhed
1 dag
Tid
0-20 min
Forb. tid
10
minutter
minutter
Samlet tid
10
minutter
minutter
Antal
2
glas
Kalorier
185
kcal
Forfatter
Louise Dam
Udstyr
2
(reklamelink)
Glas
(reklamelink)
blender
Ingredienser
1
mango
cirka 200-250 g
2
dl
græsk yoghurt 10 %
1
dl
sødmælk
1
spsk
(reklamelink)
honning
1
tsk
kardemomme, stødt
gerne frisk stødt
10
isterninger
Sådan gør du
Skræl mangoen og skær mangokødet af stenen, der er i midten.
Kom mangoen i en blender sammen med resten af ingredienserne og blend til den er glat uden klumper.
Smag din mango lassi til og tilsæt eventuelt mere honning, mælk eller kardemomme efter behov.
Noter
Du kan også udskifte frisk mango og isterninger med frossen mango
Næringsindhold
Servering:
1
glas
|
Kalorier:
185
kcal
|
Kulhydrater:
30
g
|
Protein:
13
g
|
Fedt:
2
g