Sørg for at plukke gode store hyldeblomster og behold et stykke af stilken på. Det er nemmere at have noget at holde i når de skal steges. Ryst hyldeblomsterne grundigt så smådyr falder ud. De skal helst ikke skylles, da du skyller smagen af blomsterne.
Pisk æg, sukker, hvedemel og mælk sammen i en skål. Tilsæt eventuelt mælken lidt af gangen for at undgå klumper.
Stil skålen med pandekagedej i køleskabet i 15-30 minutter.
Opvarm en pande med godt med olie - der skal være nok i så du kan friturestege hyldeblomsterne. Olien skal være så varm at den syder omkring et træspyd eller cirka 170-180 grader.
Hold så i stilken på hyldeblomsten og dyp den i pandekagedejen. Kom blomsten direkte i den varm olie og giv den et par minutter eller til den er gylden.
Tag hyldeblomsten op af olien og læg den på en tallerken med et stykke køkkenrulle på, der kan suge overskydende olie. Fortsæt til alle hyldeblomster er færdige.