Bøf Stroganoff
Udskriv

Opskrift på bøf stroganoff

Den klassiske simreret med oksekød og bacon. Meget smagfuld og lækker!
Ret Aftensmad, Hovedret
Køkken Russisk
Keyword Simreret
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Serveres med

Sådan gør du

  • Bland paprika, hvedemel og salt/peber sammen i en skål eller dyb tallerken.
  • Bland oksestrimlerne sammen med melblandingen.
  • Skær champignon i halve skiver.
  • Skær løgene i halve og dernæst skiver.
  • Steg bacon skiverne på panden. Tag dem af når de er gyldne og sprøde. Skær baconen i strimler når det er kølet af.
  • Steg champignon og løg på panden i baconfedtet. Fortsæt indtil begge dele er møre og gyldne. Tag panden af varmen.
  • Smelt lidt smør eller opvarm lidt olie i en gryde.
  • Brun kødet af i gryden.
  • Tilsæt tomatpuré og rør rundt. Lad det lige 'brænde af' i gryden 1 minuts tid.
  • Tilsæt så champignon, løg og bacon i strimler.
  • Tilsæt vand og bouillonterning.
  • Lad retten småsimre i 45-60 minutter eller indtil kødet er mørt.
  • Tilsæt piskefløden og smag retten til. Tilsæt evt. mere salt/peber og paprika.

Noter

Bøf Stroganoff kan også fint serveres med kogte ris.