Pisk sukker og æggeblommer hvide og luftige i en anden skål.
Tilsæt mascarponen til æggeblommer og sukker og vend det forsigtigt sammen.
Fold de stivpiskede æggehvider forsigtigt i cremen så luftigheden bevares.
Dyp ladyfingers hurtigt i kaffe/amerattoblandingen. De suger hurtigt og må ikke blive våde i konsistensen. Kun let fugtige. Det er kun lige yderst de skal have kaffe.
Læg ladyfingers i et fad (cirka 24*19 cm) i et lag. Læg dernæst et lag creme og så ladyfingers og creme igen.
Sæt din tiramisu på køl i minimum 4 timer.
Drys med kakaopulver lige inden servering.
Video
Noter
Ladyfingers er sprøde kager, der er lange som fingre og derfor hedder ladyfingers. De suger hurtigt væde til sig, og derfor skal man passe på de ikke får for meget så de bliver helt bløde hele vejen igennem.Hvis du vil lave dobbelt portion skal du enten bruge to fade i samme størrelse som mit, eller et større fad. Der skal blot være plads til to lag ladyfingers og to lag creme.