Tiramisu i glas
Udskriv

Opskrift på tiramisu i glas

Den klassiske italienske dessert serveret i fine glas
Ret Dessert
Køkken Italiensk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Hviletid 4 timer
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

TIL PYNT

Sådan gør du

  • Bland den afkølede kaffe med amaretto.
  • Pisk æggehviderne stive i en skål.
  • Pisk sukker og æggeblommer hvide og luftige.
  • Tilsæt mascarponen til æggeblommer og sukker og pisk det sammen.
  • Bland de stivpiskede æggehvider i cremen.
  • Bræk dine ladyfingers ud i 3 stykker (afhænger lidt af glasset) og dyp hurtigt i kaffe/amerattoblandingen. De suger hurtigt og må ikke blive våde i konsistensen. Kun let fugtige. Det er kun lige yderst de skal have kaffe.
  • Læg ladyfingers i et glas. Jeg brugte 3 stk. pr. glas og havde delt dem i 3 stykker. Læg dernæst et lag creme og så ladyfingers og creme igen.
  • Sæt din tiramisu på køl i minimum 4 timer.
  • Drys med kakaopulver lige inden servering.