Læg kyllingestykkerne på en rist med en bageplade under og krydr dem med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter eller indtil de er møre og gennemstegte.
Del kyllingen ud i mindre stykker. Hvis du har underlår kan du evt. gemme nogle af dem hele - det pynter fint i retten.
Løg og hvidløg hakkes.
Peberfrugt og chorizo skæres i tern.
Opvarm lidt olie i en wok og svits løg og hvidløg heri.
Tilsæt peberfrugt og chorizo og svits i et par minutter.
Tilsæt risene og lad dem lige svitse kort tid på panden.
Tilsæt så hvidvin, hakkede tomater, vand og bouillonterninger og bring det i kog.
Tilsæt gurkemeje og lad det simre i cirka 10 minutter.
Tilsæt så de frosne ærter og lad det igen simre i 10 minutter.
Tjek konsistensen på retten. Den skal være cremet, men ikke våd. Hvis den er for våd giver du den lidt længere tid, hvis den er for tør skal den have lidt mere væde.
Tilsæt kyllingen og rejerne og lad den bare stå på helt lavt blus i 5 minutter.