Fyldte pandekager
Udskriv

Opskrift på FYLDTE PANDEKAGER

Fyldte pandekager er klassiker til aftensmaden.
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Pandekager

Fyld

Sådan gør du

Pandekager

  • Mel, mælk og vand piskes grundigt. Æggene tilsættes et efter et. Stilles på køl i 30 minutter, hvis du har tid til det. Dejen har godt af lige at samle sig lidt. Bland olien i dejen og bag pandekagerne på en varm pande.

Fyld

  • Løg og hvidløg hakkes, evt. i en minihakker.
  •  Løgene svitses i en gryde.
  •  Kødet tilsættes og brunes.
  • Resten af ingredienserne tilsættes og saucen står og simre lidt tid.
  • Læg lidt af fyldet på en pandekage, fold den sammen og læg den med lukningen nedad på en bageplade eller et ovnfast fad. 
  • Til sidst drysses der med ost, og pandekagerne sættes i en 200 grader forvarmet ovn i cirka 15-20 minutter eller til osten er gylden.