Chokoladetrøfler med Baileys
Udskriv

Opskrift på chokoladetrøfler med Baileys

Super nemme chokoladetrøfler ned smag af Baileys.
Ret Dessert
Køkken Belgisk
Keyword Chokolade
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Hviletid 2 timer
Samlet tid 15 minutter
Antal 22 stk
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak chokoladen.
  • Varm piskefløde og Baileys op i en lille gryde.
  • Tilsæt den hakkede chokolade og rør rundt indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet konsistens. Rør smørret i til sidst.
  • Hæld chokolademassen over i en bøtte og sæt låg på. Sæt i køleskabet et par timer indtil det er helt koldt og massen er stivnet.
  • Med en ske tager du små stykker af chokoladen op og former dem hurtigt til kugler med hænderne. De må gerne være lidt rustikke.
  • Tril chokoladetrøflerne i kakaopulver og stil dem på køl indtil de skal serveres.