Pastaret med blomkålssauce
Udskriv

Opskrift på cremet pastaret med blomkålssauce og svampe

Nem opskrift på en sundere pastaret med blomkålssauce
Ret Aftensmad
Køkken Dansk
Keyword Pastaret
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær champignonerne i skiver.
  • Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
  • Steg baconen sprød på en pande med høje kanter. Tag det af og læg det på en tallerken med køkkenrulle.
  • Steg champignonerne i lidt af baconenfedten indtil de er let gyldne. Tag dem af panden.
  • Hæld blomkålssauce og bouillon på panden og varm op.
  • Tilføj så de frosne ærter, den kogte spaghetti, de stegte champignoner og halvdelen af den stegte bacon brækket i små stykker.
  • Lad det lige småsimre 1-2 minutter.
  • Anret pastaretten på to tallerkener og drys med resten af den stegte bacon i små stykker. Riv lidt parmesan over retten.