Tacos med pulled chicken
Udskriv

Opskrift på tacos med pulled chicken og æblesalsa

Super lækre bløde tacos med fyld af pulled chicken og en meget lækker æblesalsa.
Ret Aftensmad
Køkken Mexikansk
Keyword Tacos
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Æblesalsa

Tomat/peberfrugt salsa

Sådan gør du

Æblesalsa

  • Skræl evt. æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.
  • Hak chilien fint.
  • Hak rødløget fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad den stå og trække imens du laver resten klar.

Tomat/peberfrugt salsa

  • Skyl tomater og peberfrugt og skær begge dele i fine tern.
  • Bland sammen i en skål og krydr med salt og peber.

Resten

  • Skær lime i både.
  • Snit spidskålen fint.
  • Cheddarosten rives - hvis den ikke er købt sådan.
  • Anret det hele i små skåle og servér sammen med lune tacos, som man selv kan fylde ved bordet.

Noter

Der bliver til 12 tacos. Beregn cirka 3 stk. til hver. Hvis der er nogle i selskabet der spiser godt til skal du nok beregne 4 stk.
På billedet er der også en skål med agurk, men dem brugte vi faktisk slet ikke. Derfor står de ikke i opskriften.