Tacos
Udskriv

Opskrift på bløde tacos

Bløde tacos er simpelthen så lækre! Det er kun fantastien der sætter grænser for hvad du kan fylde dem med af lækre ting.
Ret Aftensmad
Køkken Mexikansk
Keyword Brød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Hviletid 15 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 12 stk.
Forfatter Louise Dam

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smuldr mel, salt og smør sammen i en skål.
  • Tilsæt vandet lidt af gangen og ælt dejen godt sammen. Dejen er klistret til at starte med.
  • Ælt dejen med hænderne til den er sammenhængende og smidig. Det er ikke sikkert du skal bruge alt vandet.
  • Lad gerne dejen hvile 15 minutter inden du ruller den ud. Så er den nemmere at arbejde med.
  • Del derefter dejen i 12 og rul hver del ud til 12 tacos med en diameter på cirka 12 cm.
  • Varm en pande op på middel-høj varme og bag de 12 tacos i cirka 1 minut på hver side. De skal gerne puffe lidt op inden du vender dem, og tage lidt farve.

Video

Noter

Efter opskrift fra Rigeligtsmor.dk
Du kan sagtens bage dine tacos dagen før, eller blot gemme resterne. Opbevar dem på en tallerken med film eller lignende over og lad dem stå på køkkenbordet. Du opvarmer dem blot i mikroovnen inden de skal bruges.