Hæld dej i vaffeljernet, luk låget og lad vaflen bage til den er færdigbagt. Tag den ud af vaffeljernet og læg på en rist. Fortsæt med resten af dejen. I mit vaffeljern passer det med dej til 3 'dobbeltvafler' - altså 6 belgiske vafler når de skæres over på midten.
Topping/fyld
Skyl salaten og slyng den i en salatslynge eller tør det på lidt køkkenrulle.
Del den varmrøgede laks i mindre stykker.
Skær avokado i skiver.
Til servering lægger du lidt salat på en vaffel, 1 spsk hytteost, cirka 50 g varmrøget laks, et par skiver avokado og på toppen kommer der syltede rødløg.
Noter
Du kan sagtens gemme spinatvaflerne i en bøtte i køleskabet, hvis du ikke skal bruge dem allesammen med det samme.Prøv også spinatvaflerne med en anden topping - f.eks. er hummus rigtig lækkert ovenpå som et lille mellemmåltid.Spinatvaflerne er også gode at lave toast ud af. Se f.eks. denne opskrift, hvor jeg blot at brugt broccolivafler.